You are here
Home > Actualitate > Fratele criminalei de la metrou rupe tacerea: “Magdalena ne teroriza”! Ce ii facea femeia aproape zilnic
loading...

Fratele criminalei de la metrou rupe tacerea: “Magdalena ne teroriza”! Ce ii facea femeia aproape zilnic

Fratele tinerei spune ca sora lui a fost internata in urma cu cinci ani, in urma unei depresii intr-o clinica de psihiatrie din Spania, dar in 2015 a intrerupt tratamentul şi s-a intors in tara.

De atunci a inceput sa-şi terorizeze familia. “A plecat de la Craiova in urma cu noua ani, in Spania. Acolo o prietena a denigrat-o şi a intrat in depresie şi a ajuns la clinica de psihiatrie. in 2015 a intrerupt tratamentul.

Ne teroriza. Şi pe mine, la munca, venea şi imi facea probleme.

Acum doua saptamani i-a chemat pe ai mei la politie şi a inceput sa-i injure acolo“, a declarat Lucian Şerban, fratele Magdalenei, pentru cancan.ro.

Pe de alta parte, Magdalena Serban isi acuza fratele de abuz s*xual. Aceasta spune ca are o malformatie s*xuala si ca cineva a publicat imagini cu malformatia pe internet.

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani diagnosticata cu probleme psihice si acuzata de crima si tentativa de crima, a fost retinuta de politistii bucuresteni.

Femeia a impins, marti seara, o tanara pe garnitura de metrou, iar gestul i-a curmat viata.

Criminala era originara din Craiova, iar apoi a ajuns la Bucuresti.

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani diagnosticata cu probleme psihice si acuzata de crima si tentativa de crima, a fost retinuta de politistii bucuresteni.

Femeia a impins, marti seara, o tanara pe garnitura de metrou, iar gestul i-a curmat viata.

Potrivit lupanoua.ro, pana in anul 2015, Magdalena Serban a locuit in blocul 16 de garsoniere din cartierul Craiovita Noua.

Ulterior, ea s-a mutat la Centrul Social Sf. Ioan din sectorul 3 din Capitala.

In garsoniera a ramas mama femeii, o locatara destul de retrasa fata de restul vecinilor.

Potrivit celor care o cunosc, femeia le-ar fi spus vecinilor ca fiica ei, Magdalena, se afla plecata in strainatate.

Alina Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului la staţia Dristor 1, a murit sub privirile contrariate şi indiferente ale călătorilor.

După ce a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban, femeia care ar avea grave probleme psihice, tânăra de 25 de ani a încercat să se salveze.

S-a prins cu mâinile de marginea peronului, a început să urle după ajutor, dar nimeni nu a încercat să o ajute. În acest timp, agresoarea a lovit-o cu sălbăticie cu piciorul, lăsând-o în faţa metroului care venea cu viteză.

“A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A ţipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede.

Daca încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor“, a povestit o călătoare pentru Ştirile Kanal D.

Imediat după ce a omorât-o pe Alina Ciucu, criminala de la metrou a coborât dintr-un autobuz de noapte, apoi a fost reținută de cinci polițiști.

Conform autorităților, aceasta părea speriată și dezorientată.

Polițiștii au fost nevoiți să o imobilizeze pe femeie după ce aceasta a refuzat să urce în mașină.

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul crimei care a şocat Capitala. La audieri a fost adusă şi mama suspectei care a încercat să le explice oamenilor legii cauza gesturilor fiicei sale.

Anchetatorii au încercat să afle motivul pentru care femeia de 36 de ani ar fi împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, dar suspecta ar refuza să vorbească.

Chemată la rândul ei la audieri, mama femeii le-ar fi povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată s*xual şi, în urma incidentului, ar fi rămas cu sechele, scrie ziarul Click.

Surse au declarat pentru Click că mama criminalei le-a spus anchetatorilor că fiica ei ar fi fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-ar mai fi povestit despre fiica ei că ura femeile şi că probabil acesta ar fi şi motivul crimei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia, care se numeşte Magdalena Şerban şi este din Craiova, a fost incoerentă pe toată durata audierilor.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

De altfel, chiar şi mesajele postate de femeie pe reţele de socializare au ridicat semne de întrebare asupra sănătăţii sale psihice.

Lasă un răspuns

Top