You are here
Home > Actualitate > Mesajul Magdalenei Şerban, criminala de la metrou, în ziua înmormântării Alinei Ciucu! „A spus că regretă şi preferă să moară…”
loading...

Mesajul Magdalenei Şerban, criminala de la metrou, în ziua înmormântării Alinei Ciucu! „A spus că regretă şi preferă să moară…”

Primele cuvinte ale criminalei de la metrou, după ce a săvârşit fapta şocantă, au fost reproduse de avocata sa. Magdalena Şerban a spus că regretă ce a făcut şi că preferă să fie moartă.

Avocata Magdalenei Şerban a vorbit, pentru prima oară, despre starea criminalei de la metrou, dar şi ce a spus despre tragica moarte a Alinei Ciucu, fata de 25 de ani împinsă de pe peronul staţiei de metrou Dristor 1. În aceste momente, Magdalena Şerban se află la Audieri.

„S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe.

A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs”, a precizat avocata Magdalenei Şerban, potrivit Observator.tv.

Lasă un răspuns

Top