You are here
Home > Actualitate > Tudor Chirilă, reacție dură la adresa modificărilor aduse legilor justiției de către PSD-ALDE: ”Clanul mafiot e la putere. România este de 2 ori în doliu”
loading...

Tudor Chirilă, reacție dură la adresa modificărilor aduse legilor justiției de către PSD-ALDE: ”Clanul mafiot e la putere. România este de 2 ori în doliu”

Tudor Chirilă a avut o nouă reacție dură la adresa modificărilor aduse legilor justiției de către PSD-ALDE, arătând că ”România a căzut pradă unui grup infracțional organizat”.

”În aceste zile România este de două ori în doliu. O dată prin dispariția Regelui Mihai ultima mare figură care a întruchipat demnitatea politică de la noi. A doua oară prin moartea definitivă a speranței că România ar mai putea fi un loc în care democrația cu toate principiile ei să poată să existe”, spune artistul.

”Clanul mafiot e la putere. Hoția, ticăloșia, mitocănia, grobianismul, egoismul, slugărnicia sunt valorile care vor guverna de acum înainte această țară. În această țară vom trăi de acum înainte. În această țară vor crește copiii noștri”, mai spune cântărețul.

Mesajul său integral:

”După aceste ultime amendamente la legile justiției nu mai este nicio îndoială că România a căzut pradă unui grup infracțional organizat. Probabil că visul suprem (ascuns) al PSD-ALDE este ieșirea României din Europa. Taxele pe care le plătesc cetățenii acestei țări reprezintă suficiente fonduri bune de furat fără să mai fie nevoie de complicațiile cu Europa care încearcă să monitorizeze și să taxeze derapajele democratice. Cu România ieșită din Europa și Justiția aservită vor putea încăleca această țară liniștiți.

Pe vremuri drumurile sau intrarea în câte un liceu erau străjuite de golani care ieșeau în calea copiilor neajutorați sau mai slabi de îngeri ca să le ia banii sau sandviciul. Era un fel de taxă de protecție ca să poți merge la școală. Ei bine, poporul român este un astfel de copil. De acum înainte el va trebui să revină la plata taxei de protecție dacă va mai vrea să meargă la liceu. Golanii se află însă în Parlamentul României ceea ce este infinit mai grav. Suntem aproape pierduți. Pentru că orice fel de inițiativă sau formă de antreprenoriat, orice încercare de a dezvolta un start up bazat pe reguli și predictibilitate vor fi anihilate de sistemul care își va pretinde taxa de protecție fără frica de justiție.

Domnia șpăgii de stat ( care începuse să primească niște lovituri puternice) va fi reinstaurată mai abitir decât în anii 2000. Vă dați seama cum s-a reorganizat caracatița începând cu februarie anul trecut? Singura lor preocupare a fost aceea de a pregăti toate aceste amendamente la legi diferite care numai puse împreună compun puzzle-ul distrugător care anihilează Justiția. În aceste zile România este de două ori în doliu. O dată prin dispariția Regelui Mihai ultima mare figură care a întruchipat demnitatea politică de la noi. A doua oară prin moartea definitivă a speranței că România ar mai putea fi un loc în care democrația cu toate principiile ei să poată să existe. Personal voi ieși în stradă de fiecare dată când ne vom mai aduna (din ce în ce mai puțini) ca să strigăm împotriva hoților.

Însă, din păcate, mi-e din ce în ce mai limpede că o mare masă a populației trăiește într-o totală ignoranță preocupată exclusiv de nevoi primare și fără înțelegerea faptului că tot ce înseamnă spațiu comun (educație, sănătate, justiție) este vital să aparțină tuturor românilor și nu unei mafii de ticăloși care paralizează funcționarea unui stat. România devine victima mentalității de trib. Clanul mafiot e la putere. Hoția, ticăloșia, mitocănia, grobianismul, egoismul, slugărnicia sunt valorile care vor guverna de acum înainte această țară. În această țară vom trăi de acum înainte. În această țară vor crește copiii noștri.

PS. PNL demonstrează că este compus din aceeași mizerie cu PSD.

PS2. Oare în tot PSD-ul nu există o mână de oameni care să se afle în partidul ăla pentru altceva decât pentru ascensiunea în ierarhia mafiotă? Oare în tot partidul ăla nu se găsește un grup de oameni care să nu fie reprezentați de Liviu Dragnea și compania? O singură mână de oameni onești. Probabil că nu.”

Parlamentarii puterii vor să modifice codurile penale, astfel încât politicienii şi funcţionarii corupţi să nu mai fie arestaţi preventiv, iar martorii mincinoşi să nu mai fie pedepsiţi. Mai grav este că probele descoperite întâmplător de procurori vor trebui distruse şi nu transformate în dovezi, dacă nu au legătură cu dosarul în care s-a făcut percheziţia.

Sursa: Stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Top