You are here
Home > Actualitate > Critici extrem de dure la adresa lui Șerban Huidu, la 6 ani de la accident. Ce a spus despre victima de la metrou
loading...

Critici extrem de dure la adresa lui Șerban Huidu, la 6 ani de la accident. Ce a spus despre victima de la metrou

Şerban Huidu, criticat dur după ce a postat un material cu privire la crima de la metrou

Șerban Huidu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care critică televiziunile din România care au difuzat imagini cu crima care a avut loc la metrou.

După ce a prezentatorul de televiziune a postat un mesaj prin care își arată revolta pentru difuzarea imaginilor cu crima care a avut loc la Dristor 1, mai mulți internauți au comentat în mod agresiv la adresa lui.

Ce televiziuni de …, sa dea imaginile cu fata aia de la metrou. Stiu, CNA o sa spuna si acum ca asa e legea si ca nu au de sa le faca. Vrajeli ieftine, si multa nesimtire.

Cu lehamite… a scris Huidu pe pagina de Facebook.

Ce televiziuni de …, sa dea imaginile cu fata aia de la metrou.
Stiu, CNA o sa spuna si acum ca asa e legea si ca nu au de sa le faca. Vrajeli ieftine, si multa nesimtire.
Cu lehamite…

Iată cum au răspuns unul dintre internauți la postarea lui Huidu:

Deci uite cine vorbește? S-au lumea a uitat ca si tu domnu Șerban Huidu ai omorât oamenii nevinovați si ati scapat fara sa plătiți. RUSINE 3 suflete nevinovate ati băgat în pământ și eu cred ca nu ati fost cu capul atunci daca acum judecati asa Rusine, spune un utilizator.

Mai mulți oameni au sărit în apărarea lui Șerban, criticând lipsa de reacție a CNA cu privire la difuzarea imaginilor șocante:

M-a şocat pe mine să văd acele imagini cu ultimele clipe din viața bietei fete…imaginaţi-vă ce a fost atunci în sufletul rudelor ei!! Rusine!!, scrie o persoana.

Nici nu am cuvinte pur și simplu când am văzut imaginile video am rămas șocat nici nu vreau să îmi imaginez secundele prin care a trecut fata mă rog pentru ea și persoana care a comis fapta asta trebuie să simtă ce a simțit și săraca fată televiziunile care transmit așa ceva și persoana care a dat imaginile video către public trebuiesc sancționate este inuman să faci asta lipsă de respect față de familia acestui copil, a scris un alt internaut.

Pe 16 octombrie 2011, Huidu a provocat un accident rutier pe DN1 în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, soldat cu 3 morți.

Lasă un răspuns

Top