You are here
Home > Actualitate > Semne ca un spirit incearca sa ia legatura cu tine
loading...

Semne ca un spirit incearca sa ia legatura cu tine

Unii oameni considera ca spiritele incearca sa comunice cu anumite persoane prin diverse mijloace. Acest lucru se intampla de obicei cand acele persoane sunt singure. De asemnenea, spiritele incearca sa ia legatura cu oamenii oriune si in oricare moment al zilei. Cateva semne iti pot arata daca sau cand un spirit incearca sa comunice cu tine. Cum le recunosti?

Care sunt semnele ce iti arata ca un spirit incearca sa comunice cu tine?
Spiritul iti apare in vis. Cel mai des spiritul unui om decedat iti apare in vis. Iti cere sa transmiti un mesaj sau iti comunica ceva. De obicei iti transmite un anumit sentiment de pace. In plus, poate sa apara inconjurat de lumina. Iti poate spune ca si-a gasit linistea acolo unde este.

INEDIT
O tanara mama sustine ca frantomele au alungat-o din casa si i-au lasat o zgarietura pe corp
STIL DE VIATA
Foloseste un ou ca sa afli daca un spirit incearca sa iti faca rau

Ii poti simti prezenta. Multi oameni sustin ca au simtit prezenta celor care au trecut in lumea de dincolo. Poate simti noaptea ca cineva sta langa tine, pe pat. Sau ai senzatia ca se misca ceva sau cineva langa tine. Este modul prin care spiritul acelei persoane incearca sa iti arate ca inca este alaturi de tine. Mai ales daca este vorba despre o persoana draga.

Ii simti atingerea. Poate simti ca iti atinge parul, te tine de mana sau iti atinge spatele. Sunt cele mai comune semne prin care spiritul iti transmite ca este alaturi de tine. De asemenea, ar putea atinge un obiect de langa tine.

Simti un parfum familiar. Se pare ca cei ce au fost vizitati de spiritul unei persoane decedate au simtit de cele mai multe ori miros de tigara, mirosul unui parful, al unei flori, ori al unui fel de mancare. Daca, spre exemplu, ai senzatia ca simti miros de tigara, insa nimeni nu a fumat langa tine, atunci poate fi vorba despre spiritul unei persoane decedate. Mai ales daca stii ca acea persoana obisnuia sa fumeze.

Ii poti auzi vocea. Uneori se poate intampla sa ai senzatia ca i-ai auzit vocea. Ar putea fi o alta metoda prin care spiritul incearca sa comunice cu tine.

Articol pe aceeasi tema: VIDEO. Fantoma unei fetite de 13 ani ii INGROZESTE pe locuitorii unei capitale
In Lanus Est (o localitate din provincia Buenos Aires, Argentina), oamenii sunt ingroziti cand ajung in preajma cimitirului municipal din sudul orasului.

Vecinii care locuiesc langa cimitir se tem sa treaca pe langa morminte, iar ziua Mortilor este una speciala pentru ei, dar si extrem de infricosatoare. In cimitirul cu pricina, pe strada Aguilar se intampla lucruri desprinse dintr-o alta lume.

Multi argentinieni care traiesc in zona sustin ca vad adesea fantoma unei fetite de 13 ani. Aceasta se plimba “nestingherita” mai ales in timpul serii si al noptii. Insa spiritul fetitei nu este singura aparitie care ii ingrozeste pe oameni.

Anul trecut, locuitorii orasului au vazut si un batran care se plimba printre morminte, iar unii sustin ca au vazut si o femeie inalta si alba, cu fata stinsa. Multi dintre locuitori spun ca femeia era transparenta, aceasta aparand si disparand cu repeziciune, ca un fum de tigara, fapt pentru care se crede ca ar fi vorba despre o fantoma.

Unii locuitori sustin ca in subteranul cimitirului s-ar ascunde spirite rele. Se vorbeste inclusiv despre un portal cu circuit inchis unde ar trai mortii care nu si-au incheiat toate socotelile cu lumea.

Aparitia confirmata de cei mai multi insa este a unei fetite care ar avea in jur de 13 ani. Cei care lucreaza la cimitirul respectiv sustin ca aceasta apare si stinge lumanarile aprinse la anumite morminte si face prapad: arunca florile depuse si coroanele, ca si cum vremea rea ar fi devastat locul.

Autoritatile au fost sesizate in legatura cu ciudateniile care au loc pe cimitirul din Lanus Est, insa, evident, raspunsul lor a fost cel pe care toata lumea il preconiza: “Este vorba despre fantezii ale mai multor oameni”.

Exista si cetateni care sustin ca astfel de intamplari supranaturale nu isi gasesc mereu raspunsul la politie si jandarmerie. Multi dintre acestia nu credeau in spirite si fantome pana sa traiasca pe propria lor piele teama de a vedea fiinte desprinse dintr-o alta dimensiune.

CUM APARE FANTOMA FETEI DE 13 ANI

“Este imbracata intr-o haina verde cu rosu. Are o fata palida si se ascunde dupa crucile din cimitir. Parul ei este alb si fetitei ii place foarte mult sa se joace printre morminte”, spune unul dintre localnici.

Ezoteristii sustin ca spiritul fetei este strand legat de experimentele malefice care se realizeaza in acea zona, vorbindu-se inclusiv despre practici vrajitoresti.

Lasă un răspuns

Top