You are here
Home > Actualitate > HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017. Conjunctia Soare-Luna – adica Luna Noua – marcheaza inceputul unui nou ciclu in toate domeniile. Un astfel de context astral este tocmai bun pentru a incepe proiecte sau activitati noi. Daca aveti de gand sa demarati
loading...

HOROSCOP 18 DECEMBRIE 2017. Conjunctia Soare-Luna – adica Luna Noua – marcheaza inceputul unui nou ciclu in toate domeniile. Un astfel de context astral este tocmai bun pentru a incepe proiecte sau activitati noi. Daca aveti de gand sa demarati

Horoscop, luni, 18 decembrie 2017. Berbecii trec într-o nouă etapă în relația cu persoane față de care au un respect deosebit

Horoscop 18 decembrie. Ziua de 18 decembrie se anunţă una grea pentru cel puţin una dintre zodii. Iată ce îţi pregătesc astrele pentru joi. Berbec. Parcă trece un… … Horoscopul amoros al anului 2018. Trei zodii își vor găsi perechea potrivită anul următor! Balanță. Un final de drum nu e un capăt de ţară

Horoscop 18 decembrie 2017 – Berbec

Ai ocazia de a trece la etapa următoare în relația cu persoane față de care ai un respect deosebit sau de a descoperi acum motivele pentru care cineva merită respectul tău.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Taur

Este o zi specială, prin ocazia foarte prețioasă pe care o ai de a deveni mai optimist în legătură cu orice fel de resurse de care știi că vei avea nevoie. Te poți elibera de o povară inutilă.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Gemeni

Poți face un pas important înainte în relația cu partenerii de bază. Încrederea este cea mai bună investiție în acest fel de relații, pentru că ea aduce, în primul rând, optimism.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Rac

Este o zi care îți aduce un gând bun sau un moment de inspirație care te va îndemna să faci o schimbare frumoasă în viața ta, în stilul de viață, în general.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Leu

Ai ocazia de a lua o decizie foarte bună pentru tine și cei dragi. Ți-ai dorit să ajungi aici, să fii în stare să decizi să uiți de cele rele, ca să le poți vedea pe cele bune, și iată că s-a întâmplat!

Horoscop 18 decembrie 2017 – Fecioară

Este suficient să îți propui să fii mai receptiv față de partea bună a oamenilor și situațiilor, ca să poți schimba ceva în felul în care îți apreciezi viața.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Balanță

O simplă discuție se poate transforma într-o adevărată sursă de inspirație, pentru că ești mai receptiv decât de obicei la mesajele optimiste.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Scorpion

E nevoie de corectitudine în relații, ca să poți obține beneficiile la care speri de mai mult timp. Ai tendința de a vedea doar obligațiile celorlalți, nu și pe ale tale.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Săgetător

Te înnoiești pe mai multe planuri, în special prin adoptarea unei atitudini mai senine față de orice problemă pe care nu ai reușit încă să o rezolvi.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Capricorn

Te încearcă o stare de agitație, în condițiile în care situațiile în care te trezești sau problemele pe care trebuie să le rezolvi cer calm și înțelepciune. Dacă nu te liniștești, ziua de azi nu va fi una prea bună pentru tine.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Vărsător

Pot să apară noutăți de la unul dintre prieteni sau noutatea vine de la tine, în sensul că accepți o dezghețare a relațiilor cu un grup sau o persoană anume.

Horoscop 18 decembrie 2017 – Pești

Ai parte de sprijin în mai multe forme – prin gânduri bune de la cei care te apreciază, dar și direct, de la cei care se află mai aproape de tine.

Lasă un răspuns

Top