You are here
Home > Actualitate > Momente grele pentru un celebru actor din serialul Las Fierbinti
loading...

Momente grele pentru un celebru actor din serialul Las Fierbinti

Actorul a dezvaluit printr-un mesaj facut public ca are probleme de sanatate serioase si ca nu va fi prezent la evenimentul de la Sala Palatului, unde urma sa urce pe scena.

In mesajul alarmant pe care l-a facut pe internet, Giani, asa cum ii spun prietenii, dar mai ales fanii, nu a oferit amanunte despre starea lui de sanatate sau despre rezultatele analizelor si nici despre diagnosticul pus de medici. Cel mai probabil, specialistii inca nu au ajuns pana acum la o concluzie, mai ales ca actorul Costi Dita a spus ca e inca in investigatii.

Mesajul postat de artist este urmatorul

“Anul acesta nu o sa particip la spectocolul de la Sala Palatului. M-am gandit foarte mult inainte sa iau decizia asta. Imi pare rau pentru oamenii din public care vor fi dezamagiti, dar decizia asta a aparut strict din cauza unor probleme de sanatate complicate…

Nu vreau sa intru in detalii medicale, dar pot sa spun ca am asteptat pana in ultimul moment sa vad daca starea mea fizica se va imbunatati. Din pacate, nu e cazul, sunt in pline investigatii in incercarea de a descoperi cauza. Imi pare tare rau, dar prefer sa ne vedem la anul sanatosi si sper ca toata povestea asta complicata o sa dispara si poate o sa ajung sa fac si glume pe tema asta. Sper din tot sufletul sa ma intelegeti”, a scris Constantin Dita pe o retea de socializare.

Mesajul actorului de 37 de ani nu a ramas fara ecou. Prietenii virtuali i-au scris imediat iar postarile au strans rapid foarte multe aprecieri.

“Multa sanatate, Doamne-ajuta sa fie bine!”, “Multa sanatate si ganduri bune”, “Esti o persoana puternica, Giani. Te faci bine si o iei de la capat” sunt trei dintre mesajele primite de la fani la postarea facuta.

Lasă un răspuns

Top