You are here
Home > Actualitate > Raoul a făcut anunțul! A recunoscut tot!
loading...

Raoul a făcut anunțul! A recunoscut tot!

Raoul se însoară. Artistul a făcut dezvăluirea în direct la tv, unde a și povestit cum și-a cunoscut iubita. Artistul este invitatul Mariei Simion şi a lui Nicolai Tand, în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată, astăzi, începând cu orele 17:30, la Antena Stars

Artistul a mărturitit că este mai hotărât ca niciodată să facă „pasul cel mare” şi să îşi oficializeze relaţia cu iubita lui.

Raoul trăiește o frumoasă poveste de dragoste

„Mă însor! Da, mă însor, ca să văd şi eu cum e. Nu ştiu exact când, dar mă însor cu Jaqueline, iubita mea de mai bine de un an. Jaqueline este o persoană care a înţeles că are lângă ea un artist dus cu pluta. Am cunoscut-o la un eveniment, acolo unde ea făcea poze. Mi-a făcut fotografii, iar apoi eu am făcut ce-a vrut ea”, a mărturisit cântăreţul.

Cântăreţul Raoul a făcut marele anunţ: se căsătoreşte! Îndrăgitul artist nu a mai putut ţine la secret marele eveniment din viaţa lui şi a dezvăluit planurile pe care le are.

Raoul a dezvăluit că este mai hotărât ca niciodată să facă „pasul cel mare” şi să îşi oficializeze relaţia cu iubita lui. „Mă însor! Da, mă însor, ca să văd şi eu cum e. Nu ştiu exact când, dar mă însor cu Jaqueline, iubita mea de mai bine de un an. Jaqueline este o persoană care a înţeles că are lângă ea un artist dus cu pluta. Am cunoscut-o la un eveniment, acolo unde ea făcea poze. Mi-a făcut fotografii, iar apoi eu am făcut ce-a vrut ea”, a mărturisit cântăreţul.

După o ruptură de ani de zile cu Mirabela Dauer, Raoul şi marea artistă s-au împăcat, ba chiar Mirabela i-a dat, acum câteva zile, “binecuvântarea” să-şi pună pirostriile, după ce a cunoscut-o pe viitoarea mireasă.

Raoul şi Mirabela au cimentat împăcarea printr-o serie de concerte care au loc de-a lungul întregii veri, pe litoral. În weekend-ul trecut, cântăreţul nu a venit, însă, singur la spectacole, ci însoţit de iubita lui, Jaqueline, de profesie fotograf. Raoul i-a prezentat-o pe Jaqueline Mirabelei şi… a primit “binecuvântarea” să se căsătorească. Ba chiar au făcut şi poze, toţi trei, uniţi de acelaşi zâmbet larg.

“Am fost împreună la masă, Mirabela s-a bucurat foarte mult. Sunt în pace şi beatitudine cu toată lumea”, a declarat Raoul .

“Viitoarea mea soţie şi mama copiilor mei”. Aceleaşi surse au precizat că planurile de nuntă sunt destul de avansate, din moment ce a fost ales deja un model de rochie de mireasă. Ar fi vorba de o creaţie a unui designer din Craiova, Florin Burescu, potrivit surselor citate.

Viaţa nu îi oferă, însă, doar lapte şi miere lui Raoul. Dacă, la finele lui iunie, artistul, pe numele lui real Rareş Cornel Borlea, era condamnat de o instanţă de judecată din Aiud pentru că a condus maşina deşi avea permisul suspendat, în iulie a primit o nouă condamnare. „Nu îmi amintesc să fi fost oprit şi să mi se ia permisul (…). Eu în fiecare vară sunt la mare, dar am şofer şi conduce şoferul“, declara Raoul imediat după incidentul cu oamenii legii.

În 2014, după mai bine de nouă ani în care au fost colegi pe scenă şi, totodată, cei mai buni prieteni, Mirabela Dauer şi Raoul s-au despărţit. Atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, cei doi nu mai au avut nicio legătură, până de curând. ”Fiecare pe drumul lui. Ştii cum e vorba , zboară, puiule, zboară. Nu mă sună, nu. Dar nu este nevoie. El e plecat din ţară acum, doar nu stă toată ziua să mă sune pe mine, dar, ştii cum e, sunt familii, prieteni, rude care nu îşi mai vorbesc toată viaţa. Se întâmplă. Nu vă cramponaţi pe nimicuri” , declara Mirabela Dauer.

În timpul colaborării pe care au avut-o, Mirabela Dauer şi Raoul au lansat şase albume împreună şi au susţinut nenumărate concerte în peste 20 de ţări.

Lasă un răspuns

Top