You are here
Home > Actualitate > Horoscop, joi, 21 decembrie 2017. Vărsătorii intră într-o pauză lungă. Își analizează viața, ca s-o poată așeza pe baze mai sănătoase
loading...

Horoscop, joi, 21 decembrie 2017. Vărsătorii intră într-o pauză lungă. Își analizează viața, ca s-o poată așeza pe baze mai sănătoase

Horoscop 21 decembrie 2017. Previziuni pentru toate zodiile! BERBEC Sarcinile de serviciu par să fie din ce în ce mai multe. Stabiliți-vă prioritățile și rezolvați-le pe rând. Dacă vă apucați de mai multe lucruri în același timp există mari șanse să nu terminați niciunul. TAUR Sunteți îngrijorați

Horoscop 21 decembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Aceste zodii vor avea parte de schimbări astăzi.

Citește horoscop zilnic 21 decembrie, realizat de astrologi Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 21 decembrie 2017.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Berbec

Ai ocazia de a face ordine în propriile gânduri, planuri și intenții. Ca să-ți fie bine, ai nevoie de preocupări serioase, dar și de o atitudine mai puțin superficială față de viață.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Taur

ADVERTISING

Este o zi importantă pentru un om organizat ca tine, fiindcă îți aduce concentrarea necesară pentru a duce la bun sfârșit orice ți-ai propus.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Gemeni

Se schimbă ceva în felul în care vei aborda chestiunile cu adevărat importante. Te vei concentra mai bine și vei găsi mai ușor soluții reale.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Rac

Începe să conteze mai mult felul în care te comporți cu partenerul de cuplu, cum abordezi nevoile sale reale și cât de interesat ești de bunul mers al relației. E un lucru bun.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Leu

Ți-ar face mai bine să lași în trecut neajunsurile și chiar lipsurile, ca să faci loc unor gânduri mai bune. Poate că nu vei reuși chiar astăzi, dar e bine să începi.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Fecioară

Acum știi ce nu e bine să faci în relația cu cei dragi, dacă vrei liniște și armonie, și vei avea ocazia să pui în practică tot ce ai învățat, mai ales prin experiență directă.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Balanță

Începi să construiești o cu totul altă relație cu familia, atât cea proprie, cât și cea din care provii. Este în beneficiul tuturor să faci acest lucru.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Scorpion

Va trebui să te gândești mai bine înainte de a vorbi, și nu ca până acum, ci în cu totul alt mod, mult mai serios și responsabil. Să dai frâu liber oricărui lucru care-ți trece prin minte nu e deloc OK.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Săgetător

Situația generală este în schimbare, ceea ce ție îți convine, pentru că acesta este fondul potrivit pentru a face și tu schimbările care-ți sunt necesare ție.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Capricorn

Ai avut pe cine să te bazezi și persoanele respective chiar te-au însoțit până acum, pe drumul ales de tine. Însă dacă ai fost prea egoist sau autoritar, vei începe în scurt timp să vezi urmările…

Horoscop 21 decembrie 2017 – Vărsător

Intri într-un fel de pauză mai lungă, una în care va trebui să reconsideri fiecare părticică a vieții tale, pentru a o așeza pe alte baze, mai sănătoase.

Horoscop 21 decembrie 2017 – Pești

Tu ești cel care stabilește cum va arăta propriul viitor, de aceea, nu ar trebui să te supere părerile unuia sau altuia dintre apropiați

Lasă un răspuns

Top