You are here
Home > Actualitate > Mare schimbare pentru Mirela Boureanu Vaida. Unde va lucra din februarie. Simona Gherghe revine la “Acces Direct”, iar Mirela merge la…
loading...

Mare schimbare pentru Mirela Boureanu Vaida. Unde va lucra din februarie. Simona Gherghe revine la “Acces Direct”, iar Mirela merge la…

Mirela Boureanu Vaida se va reîntoarce pe platoul de filmare al show-ului cu specific matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, în februarie 2018. Echipa a semnat deja contractul, potrivit wowbiz.ro, iar printre cei care vor lucra la acest proiect se numără Raymond și Constantina, foști concureți din sezonul 3 al emisiunii.

În prezent, prezentatoarea îi ține locul colegei sale de breaslă Simona Gherghe, la „Acces Direct”. Simona va reveni în luna ianuarie din concediul de maternitate.

În afară de Mirela Boureanu Vaida, care a făcut o pauză după ce a devenit mamă, emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” a mai fost prezentată de Gabriela Cristea, Andreea Mantea și Paula Chirilă.

În vârstă de 35 de ani, prezentatoarea de televiziune Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pentru a doua oară în august 2016, când a adus pe lume un băiețel. Mirela și soțul ei au și o fetiță, Carla Maria, pe care vedeta a născut-o în februarie 2015.

Soţul său este Alexandru Vaida, un om de afaceri al cărui job se desfăşoară mult în afara Bucureştiului.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” nu și-a făcut probleme legate de înfățișare în timpul sarcinii și după, singura ei preocupare fiind ca bebelușul să fie sănătos.

Iată că proaspăta mămică arată senzațional, ea reușind să slăbescă 10 kilograme, fără dietă sau sport.

Mirela Vaida a devenit, pentru a doua oră, mamă pe 20 august, când l-a adus pe lume pe Vladimir Alexandru, după un travaliu de o oră și jumătate.

Cum ea și nou născutul s-au simțit excelent, externarea a avut loc după 2 zile. Imaginile surprinse atunci, demonstrau că proaspăta mămică era pufoasă, lucru normal de altfel după naștere.

La doar o săptămână de la acel moment, vedeta TV s-a lăudat în cercul ei de apropiați că a slăbit deja 10 kilograme și nu a ezitat să spună rețeta, care, în cazul ei, a funcționat de minune.

“Faceți 2 copii, unul după altul, îi creșteți singure, alăptați la cerere bebelușul și 10 kilograme topiți în 7 zile”, le-a mărturisit ea prietenelor, cărora nu le-a venit să creadă când au văzut schimbarea ei.

Faptul că a slăbit foarte mult se poate vedea și din imaginea care o înfățișează la plimbare în parc alături de bebeluș și de Carla, fiica ei în vârstă de un an și jumătate. Mirela Vaida a preferat să se ocupe personal de creșterea celor doi moștenitori, ea refuzând din start ideea de a angaja o bonă sau de a se baza pe ajutorul bunicilor.

Prin urmare, vedeta și soțul ei își impart sarcinile și reușesc să facă față cu brio provocările venite din partea celor doi copii.

„Când nu dormi nopțile îți permiți să mănânci ce vrei. Nu țin nicio dietă, pentru că alăptez și e contraindicat să ai o dietă. Trebuie să mănânci tot ce vrei, tot ce simți mai ales proteine.

Eu mănânc și dulciuri, și dacă aș face acum o schimb, dieta mea s-ar simți foarte mult și în gustul laptelui și ar fi mare pericol ca cel mic să-l respingă. Așa că nu mi-am propus nimic.

Doar îmi pare rău că nu mai ajung deloc la sală, dar la cât ridic gantere de 14 kg și de 9,5 kg (copiii), crede-mă că nu îmi mai trebuie nici sală. Înainte de a rămâne însărcinată, mergeam de 4-5 ori pe săptămână la sală.

Mergeam după-amiaza după emisiune. Nu aveam ce să fac, soțul meu venea pe la 7-8 seara de la serviciu, eram singură, nu aveam treabă, mă duceam la sală.

Mă mai duceam la cosmetică și aveam așa o viață de artistă cu adevărat. Acum s-au schimbat toate lucrurile.

Lasă un răspuns

Top