You are here
Home > Actualitate > Anamaria Prodan, cadou de 180.000 €. Fabulos ce a primit de la Laurenţiu Reghecamph, la aniversarea de 45 de ani
loading...

Anamaria Prodan, cadou de 180.000 €. Fabulos ce a primit de la Laurenţiu Reghecamph, la aniversarea de 45 de ani

Când a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani, Anamaria Prodan a primit de la soţul său o maşină în valoare de 180.000 €.

Cadoul în valoare de 180.000 € a fost livrat în Dubai, acolo unde Anamaria Prodan se afla pentru a fi alături de Laurenţiu Reghecampf.

Soţul impresarei i-a organizat şi o petrecere spectaculoasă, iar Anamaria Prodan s-a putut bucura şi de prezenţa apropiaţilor.

Prin urmare, dorinţa impresarei de a intra în posesia unui autovehicul de ultimă generaţie a fost împlinită. Laurenţiu Reghecampf pare să îi îndeplinească soţiei sale toate dorinţele, iar viaţa profesională se îmbină perfect cu viaţa personală.

Partenera de viață a antrenorului Laurențiu Reghecampf a fost toată numai un zâmbet, a dansat și s-a simțit de minune în compania prietenelor ei.

La petrecere, Anamaria Prodan a ales să poarte o ținută de culoare neagră, în care a arătat foarte bine și care i-a evidențiat atuurile fizice.

„La 45 de ani ne distrăm ca la 25???! Love my super friends! ?????”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, distrusă după moartea lui Daniel Prodan, care s-a stins din viață joi dimineață, 17 noiembrie, la vârsta de 44 de ani. Anamaria Prodan Reghecampf a scris o ultimă scrisoare adresată lui Daniel Prodan.

„Te știam de-o viață întreagă…Ai fost printre puținii mei prieteni adevarati și cu siguranță unul dintre cei mai onești și mai curajoși oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului. Genul de om de care nu s-a lipit nici o secunda fără umor și nicio secventa de rautate gratuită.

Un baiat simplu din Satu Mare, educat și pregatit de familie pentru o viață decentă, care mânat însă de un instinct rebel, de o ambiție fără margini și de un talent fierbinte și necontrolabil avea să devină unul dintre cei mai mari si mai importanti fundași din istoria fotbalul românesc.

Uriașul bland, fotbalistul fantastic, potrivit si productiv pentru orice epoca. Ardeleanul fără alt defect decât acela de a îndrăzni sa contrazica regula romaneasca a neputinței. Pentru toate astea și din foarte multe alte motive pe care din nefericire le-ai luat aseara cu tine, închise în acel suflet deschis și frumos al tau…mi-e aproape imposibil sa-ti spun, ADIO!

Pot însă sa-ti spun ca a fost o onoare să te cunosc, să te am aproape în clipe grele sau la bucurii trecătoare. Pot să-ti spun că a fost o mandrie să te consider apropiat și să mă consult cu tine pe diverse teme.

Pot să-ti confirm că a fost o plăcere să constat de fiecare data ca vorbele despre cinstea și cavalerismul tău sunt adevarate. Poti sa afirm public ca intre noi n-au existat minciuni, si ca nici astazi, draga Didi, n-am sa te mint si sa-ti spun ca am sa trec si peste acest moment. Sunt o fire puternică, am depasit multe greutati în viata si probabil că o voi mai face cu usurinta…dar astazi…astazi ma simt blocata.

Nu pot accepta ca nu mai esti printre noi. Vestea primita azi-dimineata a cazut ca un fulger necrutator. Presa din tara plange dupa tine. Presa spaniola de asemenea. In Scotia, poate credeai ca te-au uitat, dar fanii lui Rangers s-au gandit la tine astazi si te-au omagiat pe retelele de socializare.

Fiecare fan al Stelei rememoreaza in clipa asta in gand, voleul tau senzational care l-a doborat pe legendarul Goram. Fiecare roman urmareste in reluare filmul rapid al marcajului strict pe care i l-ai aplicat lui Asprilla la Cupa Mondiala.

Epitelele noastre sunt insa tarzii si mici si conteaza prea putin in astfel de momente. Orice vom spune, nu va anula tragedia de proportii care ne inconjoara. Orice vom spune nu ni-l va aduce pe „Tatuca” inapoi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top