You are here
Home > Actualitate > VIDEO: Au inceput sa intretina relatii intime pe bancheta unui taxi, dar nu se asteptau la ASTA! Cateva minute mai tarziu s-a petrecut inevitabilul! Soferul a filmat totul
loading...

VIDEO: Au inceput sa intretina relatii intime pe bancheta unui taxi, dar nu se asteptau la ASTA! Cateva minute mai tarziu s-a petrecut inevitabilul! Soferul a filmat totul

Un cuplu din Rusia a urcat intr-un taxi, iar barbatul i-a cerut soferului sa ii duca acasa, dandu-i acestuia rapid si adresa. Cuprinsi de febra pasiunii, insa, cei doi nu si-au dat seama ca respectiva calatorie era una filmata.

Imediat dupa ce au urcat in taxi, cei doi au inceput sa se sarute pasional, iar la un moment dat femeia a inceput sa scoata sunete specifice, spre disperarea soferului.

Cum calatoria lor a fost una destul de lunga, cel aflat la volan trebuia sa strabata intregul oras Moscova pentru a ajunge la destinatie. Insa, pe drum s-a intamplat si ceva in plus, fata de clipele de amor ale pasagerilor.

Soferul rus apare in respectivul filmulet cu un zambet rusinat pe fata, atunci cand observa in oglinda retrovizoare cum femeia se urca deasupra barbatului, iar clipele pasionale continua.

Fara ca cei doi sa aiba habar ca e totul filmat, dar si ca soferul de taxi e un vlogger cat se poate de cunoscut pe YouTube, care poarta numele de „Hardworking Cab Driver”.

Totodata, acestia au avut la un moment dat curaj sa il intrebe pe cel din spatele volanului daca pot fi lasati singuri in taxi, cateva minute. Soferul a fost atunci rugat sa traga pe dreapta intr-o zona mai putin aglomerata.

Lasă un răspuns

Top