You are here
Home > Actualitate > Inedit actorul George Clooney a luat măsuri preventive pentru ca gemenii săi să nu deranjeze călătorii în timpul unui zbor
loading...

Inedit actorul George Clooney a luat măsuri preventive pentru ca gemenii săi să nu deranjeze călătorii în timpul unui zbor

Nervos și jenat ideea de a-și deranja companionii de zbor cu urletele gemenilor săi, George Clooney a decis să ia măsuri preventive pentru ca zborul acestora să nu se transforme într-un coșmar. Aflat în drum spre Anglia, actorul a anticipat că gemenii săi Alexander și Ella vor plânge și a hotârât să ofere tuturor pasagerilor o pereche de căști anti-zgomot marca Casamigos, alături de o notă semnată de el și de soția sa, Amal, scrie joi Paris Match.

„Gemenii noștri tocmai au descoperit țipetele! Cu speranța ca aceste căști vă vor face zborul mai calm”, se putea citi pe notă.

Potrivit „US Weekly”, acest mic cadou a fost apreciat de călători. Și chiar dacă micuții nu au scos vreun urlet, rămânând tăcuți pe toată durata zborului, unii pasageri au folosit căștile cu plăcere. Printre aceștia s-ar fi numărat și regizorul Quentin Tarantino, aflat la bord, potrivit unei surse.

Și chiar dacă această modalitate surprinzătoare de a asigura liniștea pasagerilor i-ar surprinde pe unii, ea nu poate fi comparată cu cadoul extraordinar făcut de Clooney unui număr de 14 de prieteni, cu un an înainte ca actorul să se căsătorească cu frumoasa Amal. Acesta și-a invitat cei mai buni prieteni în casa sa, apoi i-a oferit fiecăruia o valiză în care se aflau un milion de dolari. Un cadou improbabil pentru a le mulțumi că i-au fost alături atunci când avea nevoie de ei, dovadă că pentru George Clooney prietenia este sacră, notează Paris Match.

Lasă un răspuns

Top