You are here
Home > Actualitate > Iubitul ei a murit, dar ea nu a aflat! Ce spun medicii despre starea Andreei, fata spulberată de o butelie defectă
loading...

Iubitul ei a murit, dar ea nu a aflat! Ce spun medicii despre starea Andreei, fata spulberată de o butelie defectă

Andreea, tânăra de 21 de ani care a fost la un pas de moarte din cauza unei butelii defecte, este în stare stabilă. Medicii susţin că starea fetei se îmbunătăţeşte văzând cu ochii, însă au ales să nu-i spună faptul că iubitul ei nu a reuşit să supravieţuiască.

Medicii şi familia tinerei care a fost la un pas de moarte din cauza unei butelii defecte au ales să nu-i dezvăluie acesteia faptul că iubitul ei a murit. Doctorii care se ocupă de Andreea susţin că starea fizică a acesteia e din ce în ce mai bună, însă se tem că dacă află de moartea iubitului, starea emoţională o va afecta extrem de tare.

„Din punct de vedere fizic fata e bine. Chiar a fost mutată de la Terapie Intensivă pe secţie. Nu are pierderi de memorie, starea ei se îmbunătăţeşte continuu. Va mai rămâne câteva zile internată pentru o bună supraveghere. Problemele care se pun sunt însă de natură emoţională. Nu ştie încă ce s-a întâmplat cu prietenul ei şi întreabă mereu. Damilia şi personalul medical au ţinut să o protejeze până acum”, a declarat managerul spitalului pentru buzoieni.ro.

Lasă un răspuns

Top