You are here
Home > NEWS > Articole > A anticipat dezastrul de la Colectiv, iar acum… Celebra prezicătoare Maria Gheorghiu anunţă un val de atentate teroriste. “Dumnezeu şi Măicuţa Domnului să ne aibă în pază!”
loading...

A anticipat dezastrul de la Colectiv, iar acum… Celebra prezicătoare Maria Gheorghiu anunţă un val de atentate teroriste. “Dumnezeu şi Măicuţa Domnului să ne aibă în pază!”

Maria Ghiorghiu a devenit una dintre cele mai apreciate prezicătoare din România după ce a antincipat dezastrul de la clubul Colectiv. Pe blogul personal, aceasta trage un nou semnal de alarmă şi susţine că trebuie să ne aşteptăm la un lanţ de atentate teroriste în viitorul apropiat.

“Chiar dacă este atât de târziu, eu scriu pe Blog ceea ce Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului îmi îngăduie a auzi şi a vedea. Deci, în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva extrem de îngrijorător, dar şi văd scris în aer aşa:

Glasul spunea aşa: ‘SWA! Vor fi marcări importante SWA! Vor fi marcate de Sfântul SWA, imediat!’

Dragii mei, am căutat pe net semnificaţia acest cuvânt ‘SWA’, şi am aflat că este de origine arabă. Dar dacă este la ei vreun sfânt cu acest nume, sau într-un anume cerc religios, eu nu cunosc. La noi, în România, este SFÂNTUL SAVA care se sărbătoreşte la 5 decembrie.

Dacă există această sărbătoare la arabi sau poate la IERUSALIM, atunci ne putem aştepta la un lanţ de ATENTATE TERORISTE.

Trebuie să fim cu ochii într-o mie de părţi, oriunde ne vom afla pe acest Pământ, pentru a ne păzi viaţa noastră şi a celor dragi nouă.

Dumnezeu şi Măicuţa Domnului să ne aibă în pază, pe noi toţi fiii Săi!”, a scris Maria Gheorghiu pe blogul personal.

A anticipat dezastrul de la Colectiv, iar acum… Celebra prezicătoare Maria Gheorghiu anunţă un val de atentate teroriste. “Dumnezeu şi Măicuţa Domnului să ne aibă în pază!”

Lasă un răspuns

Top