You are here
Home > Actualitate > Stefan Hrusca, transportat de urgenta la spital! Care este starea artistului, apropiatii lui sunt ingrijorati
loading...

Stefan Hrusca, transportat de urgenta la spital! Care este starea artistului, apropiatii lui sunt ingrijorati

Veste trista pentru fanii lui Stefan Hrusca!

Indragitul cantaret care se pregateste sa colinde tara, asa cum o face la fiecare sfarsit de an, a fost transportat de urgenta la spital.

Se pare ca artistul s-a simtit foarte rau iar ceea ce parea a fi o raceala mai puternica este de fapt o problema mai serioasa de sanatate. Apropiatii lui spun ca medicii i-au acordat un tratament si il tin sub supraveghere.

Stefan Hrusca are programate urmatoarele concerte in aceasta perioada:

26 dec – orele 15:00 – Somcuta Mare
26 dec – orele 19:00 – Seini
27 dec – orele 19.:0 – Sighetul Marmatiei

Conform unor surse apropiate acestuia, Ştefan Hruşca a ajuns de urgenţă la spital, joi seara, din cauza unor probleme la gât, însă nu este nimic grav, iar interpretul nu a avut nevoie de internare.

Se pare că artistul s-a simţit rău aşa că a apelat la ajutorul unui medic, însă un apropiat de-al acestuia a dezvăluit că a fost un control de rutină, el nefiind nevoit să rămână în spital.

Ştefan Hruşcă s-a consacrat drept cel mai apreciat interpret de colinde din România, concertele sale din perioada Crăciunului făcând săli arhipline în fiecare an, cântăreţul venind special din Canada pentru aceste spectacole. Cu toate acestea, publicul ascultă şi alte melodii ale lui Hruşcă, mai ales că acesta are în repertoriu multe melodii lansate în perioda în care era folkist în Cenaclul Flacăra.

Vestea că sănătatea scârţâie este o problemă serioasă în această perioadă pentru Ştefan Hruşcă. Sărbătorile reprezintă perioada sa de glorie, atunci când artistul susţine numeroase concerte de colinde. Momentan, Ştefan Hruşcă nu a făcut niciun anunţ în privinţa anulării următoarelor concerte pe care le are de susţinut, informează cancan.ro.

Ștefan Hrușcă (n. 8 decembrie 1957, Ieud, Maramureș) este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susținut peste 1000 de spetacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Președintele României Ion Iliescu i-a conferit lui Ștefan Hrușcă la 10 decembrie 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – “Muzică”, „pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești”.

Lasă un răspuns

Top