You are here
Home > Actualitate > Fuego a mâncat bine de Crăciun: „M-am îngrășat 5 kilograme. Iubesc dulciurile și sarmalele”
loading...

Fuego a mâncat bine de Crăciun: „M-am îngrășat 5 kilograme. Iubesc dulciurile și sarmalele”

hiar dacă a fost foarte ocupat toată luna decembrie, pentru că avut o mulțime de concerte, Fuego a avut însă timp să petreacă sărbătorile așa cum se cuvine. Cântărețul a mărturisit că a mâncat tot ce a dorit de Crăciun și nu a mai fost atent la siluetă.

Fuego a mâncat bine de Crăciun
Invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Fuego a mărturisit că s-a îngrășat destul de mult în ultima perioadă. Cu această ocazie, artistul a mărturisit că nu poate să renunțe deloc la dulciuri.

„Cea mai mare surpriză este că m-am îngrășat cu 5 kilograme. Nu se vede? Mi-am luat asta mai largă. Acum tot turneul ăsta mâncăm la ora 22, după ce se termină spectacolul. Și am mâncat tot felul de nebunii. Acum, știi care e ideea, eu nu am ținut niciodată o cură de slăbire, să spun mă bag la slăbit, o lună de zile mănânc numai ce trebuie. Mănânc două zile și după aceea iar o dau pe dulciuri, pentru că eu iubesc dulciurile, nu am ce să fac. Iubesc dulciurile și mai iubesc ceva, sarmalele, pe care nu le mănânc doar de Crăciun. Și cum se fac sarmalele în Maramureș și în Ardeal, nu se fac nicăieri. În Moldova sunt mai slăbuțe așa, pentru că e mai puțină carne, la noi se pune afumătură, chișcă și e o nenorocire totală. Gata, nu mai vorbim despre mâncare, că tot despre mâncare îmi vine să vorbesc. (…) Nu sunt obez, dar am un pic de gușă și fălci,” a mărturisit Fuego, la Antena Stars.

Paul Surugiu, după numele său real, a vorbit și despre bunica lui în vârstă de 83 de ani. El a povestit că această a fost operată, iar intervenția a fost de un real succes.

„Cea mai mare bucurie a mea pe 2017. Bunica mea a fost operată, a durat 6 ore intervenția. Are 83 de ani”, a mai spus Fuego.

Pentru a vedea mai multe imagini cu artistul, deschide galeria foto de mai sus!

Lasă un răspuns

Top