You are here
Home > Actualitate > El e Romeo și are o iubită de 15 ani. E mai mică decât el cu 17 ani. A făcut amor nebun cu Sorina, dar ce a pățit acum e greu de crezut!
loading...

El e Romeo și are o iubită de 15 ani. E mai mică decât el cu 17 ani. A făcut amor nebun cu Sorina, dar ce a pățit acum e greu de crezut!

El e Romeo și are o iubită de 15 ani. E mai mică decât el cu 17 ani. A făcut amor nebun cu Sorina, dar ce a pățit acum e greu de crezut! „Știu că risc… dar ea merită” Cum arată tânără

Iubirea unor tineri din Găești, Dâmbovița, a depășit orice limită, chiar și pe cea legală.

Sorina este o adolescentă de doar 15 ani, iar iubitul ei este cu 17 ani mai mare decât ea. Zilele trecute, fata a fugit de acasă. Disperați, părinții fetei au alertat autoritățile, mai ales că nu este prima dată când fata recurge la asemenea gest.

Movitul este simplu: părinții fetei nu sunt de acord cu relația ei cu Romeo, bărbatul de 32 de ani. Cei doi au fost găsiți după câteva zile în Miercurea Ciuc și s-au întors la Găești, dar acum, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

„Am plecat de bună voie, pentru că nu ne-au lăsat să fim împreună. Tata e mai strict şi îmi era teamă că n-o să mă mai lase să-l văd…”, a povestit minora.

În ciuda dragostei lor, legea primează, așa că bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru a întreținut relații intime cu minora. Cu toate acestea, nimic nu pare să stingă flacăra iubirii dintre cei doi.

„Nu te mai gândeşti când iubeşti… O iubesc şi mă iubeşte! Ştiu că risc închisoarea, dar nu e nicio problemă! Ea merită! Dacă scap de închisoare o să stăm în Găeşti, acum că părinţii nu mai au nimic cu ea.”, a declarat Romeo pentru un ziar local.

Lasă un răspuns

Top