You are here
Home > Actualitate > Cersetoarea care nu merita sa fie mama. Ce ii face nou-nascutului cu care sta pe strazi. VIDEO revoltator
loading...

Cersetoarea care nu merita sa fie mama. Ce ii face nou-nascutului cu care sta pe strazi. VIDEO revoltator

Imagini infioratoare au luat cu asalt reteaua de socializare Facebook. Un clip video greu de privit a starnit furia utilizatorilor care au dat cu ochii de el.

In imagini apare o femeie de etnie care tine in brate un nou-nascut. Cersetoarea care aparent locuieste pe strada este filmata de un trecator.

Barbatul, care pare sa vorbeasca italiana, observa modul in care se poarta cu micutul infasat. Copilul care pare sa aiba cateva saptamani de viata plange.

E tinut in brate, infasat, si plange. Nu stim motivul exact al supararii micutului. Poate este infometat, poate este bolnav sau poate se simte neglijat. Cert este faptul ca mama lui nu este deloc impresionata de durerea propriului copil…

Cersetoarea care nu merita sa fie mama. Imagini infioratoare au luat cu asalt reteaua de socializare Facebook. Un clip video greu de privit a starnit furia utilizatorilor care au dat cu ochii de el. In imagini apare o femeie de etnie care tine in brate un nou-nascut.

Cersetoarea care aparent locuieste pe strada este filmata de un trecator. Barbatul, care pare sa vorbeasca italiana, observa modul in care se poarta cu micutul infasat. Copilul care pare sa aiba cateva saptamani de viata plange.

E tinut in brate, infasat, si plange. Nu stim motivul exact al supararii micutului. Poate este infometat, poate este bolnav sau poate se simte neglijat. Cert este faptul ca mama lui nu este deloc impresionata de durerea propriului copil…

Aceasta se enerveaza de fiecare data cand micutul pe care il tine in brate plange. Fiecare scancet al lui pare sa o zgarie pe creier asa ca actioneaza… Femeia ii da palme peste fata lui micuta si rosie de atata plans.

De parca nu e suficient ca ii da peste 10 palme, femeia incearca sa il omoare. La un moment dat, enervata la culmea, il strange de nas pe micut. Pret de cateva secunde, il lasa fara aer. Apoi ii elibereaza narile si cel mic incepe sa planga mai rau.

Fara pic de mila, acesta il bate de cateva ori. In tot acest timp, barbatul care o filmeaza ii spune ceva. Probabil o cearta sau o ameninta… Cert este ca femeia nu a parut impresionata sau speriata de faptul ca e privita. Si e clar si faptul ca nu merita sa fie mama.

Imaginile video au fost publicate pe Facebook. Acestea par sa fie filmate intr-o tara straina, cel mai probabil Italia. Femeia pare sa locuiasca pe strada dupa modul neingrijit in care arata.

VIDEO Aici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top