You are here
Home > Actualitate > Politistul a gasit un bebelus langa tomberon si i s-a facut mila! A fugit la spital cu el si l-a lasat acolo. Dupa 25 de ani a avut parte de surpriza vietii lui
loading...

Politistul a gasit un bebelus langa tomberon si i s-a facut mila! A fugit la spital cu el si l-a lasat acolo. Dupa 25 de ani a avut parte de surpriza vietii lui

Socant! In anul 1989, un politist din SUA a gasit un bebelus aruncat langa un tomberon.

Ofiterul Michael Buelna se afla in misiune in ziua respectiva cand a gasit un copil de doar cateva zile. I s-a facut mila asa ca l-a luat si l-a dus la un orfelinat pentru a-i gasita o familie. Insa 25 de ani mai tarziu a avut parte de o surpriza de nedescris.

Era o zi friguroasa de noiembrie, cand Michael l-a gasit pe micut inghetat langa un container de gunoi. Abia mai respira. Nu a stat pe ganduri si l-a infasurat in haina sa pentru a-l incalzi. Apoi a fugit cu el la spital, pentru a se asigura ca bebelusul este sanatos.

”Avea cordonul ombilical si era acoperit de o paturica subtire. Am incercat sa ii suflu aer cald pe corp”, a povestit Michael.

Politistul a gasit un bebelus langa tomberon si i s-a facut mila! A fugit la spital cu el si l-a lasat acolo. Dupa 25 de ani a avut parte de surpriza vietii lui. Cu ce s-a trezit la usa ofiterul

Era o zi friguroasa de noiembrie, cand Michael l-a gasit pe micut inghetat langa un container de gunoi. Abia mai respira. Nu a stat pe ganduri si l-a infasurat in haina sa pentru a-l incalzi. Apoi a fugit cu el la spital, pentru a se asigura ca bebelusul este sanatos. ”Avea cordonul ombilical si era acoperit de o paturica subtire. Am incercat sa ii suflu aer cald pe corp”, a povestit Michael.

Dupa cateva zile in care a stat internat in spital, un cuplu a decis sa il adopte si i-a da numele Robin. Elizabeth Barton si Daniel Fernandez au fost in culmea fericirii cand l-au luat pe baiat, insa abia dupa 25 de ani au indraznit sa-i spuna adevarul despre cum a fost gasit. In momentul in care Robin a aflat intreaga poveste, a dorit sa-l cunoasca personal pe cel care ii salvase viata in ultima clipa. Au trecut luni intregi pana ce baiatul a dat de ofiterul Michael Buelna. Insa atunci cand s-au reintalnit, momentul a fost unul emotionant. Robin a mers la usa politistului si i-a facut cea mai mare surpriza.

Politistul l-a recunoscut imediat pe baiatul gasit langa tomberon si a inceput sa planga. De asemenea, barbatul i-a marturisit ca si el fusese un copil abandonat de parinti, la nastere.

Sursa: Daily Mail

Lasă un răspuns

Top