You are here
Home > Actualitate > Raed Arafat a rămas în România cu „familia” lui de peşti. „Tăticul SMURD” a făcut Revelionul la muncă: „Ca în fiecare an…”
loading...

Raed Arafat a rămas în România cu „familia” lui de peşti. „Tăticul SMURD” a făcut Revelionul la muncă: „Ca în fiecare an…”

Secretarul de stat Raed Arafat este dedicat în totalitate profesiei. ”Tăticul SMURD” nu a lipsit niciodată de la serviciu în momentele-cheie, fie că e vorba de catastrofe, incendii ori accidente. Fondatorul serviciului de urgenţă are o familie în Palestina, pe care o vizitează destul de rar, dar puţină lume ştie că are şi aici o familie… de peşti!

Aşa cum recunoştea şi el în interviurile în care vorbea despre viaţa personală, Raed Arafat este ”însurat” cu munca, şi, din acest motiv, nu a lipsit de la post nici în noaptea de Revelion. ”Nu am plecat în concediu, am rămas, ca în ceilalţi ani, în Bucureşti, la serviciu” a declarat secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, în exclusivitate pentru

L-am filmat, însă, pe Raed Arafat într-unul din puţinele sale momente de relaxare, într-un mall din Bucureşti.

„Petrecere” cu… peştii

Fondatorul SMURD s-a oprit într-un pet-shop, unde a stat minute bune ca să aleagă câteva pliculeţe şi flacoane de mâncare şi vitamine pentru peşti. ”Aşa e, de trei ani am un acvariu cu peşti acasă, micuţi, viu coloraţi. Sunt nişte peşti obişnuiţi, nimic exotic”, a povestit Arafat. Secretarul de stat îşi petrece serile liniştite, atunci când nu este în minister, alături de peştii lui, pentru că familia a lăsat-o de mulţi ani în ţara lui de origine, Palestina.

”I-am vizitat de curând, acum o lună, când am fost în delegaţie oficială în Palestina. Fratele meu, mama mea sunt foarte bine. La fel şi sora mea, care este medic în Dubai, dar la ea nu am ajuns”, a mai spus Raed Arafat

Lasă un răspuns

Top