You are here
Home > Actualitate > Adevărul despre divorţul Danei Grecu! Soţul ei rupe tăcerea! Bogdan se iubeşte deja cu altă femeie: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”
loading...

Adevărul despre divorţul Danei Grecu! Soţul ei rupe tăcerea! Bogdan se iubeşte deja cu altă femeie: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”

Anul 2018 a început cu o veste explozivă în lumea din showbiz! Cunoscuta realizatoare TV Dana Grecu şi-a anunţat divorţul de bărbatul cu care era căsătorită de aproape 20 de ani, după ce a mărturisit că se numeşte Dana Chera. Bogdan Grecu are deja o nouă parteneră, despre care a mărturisit public că este „fata din vis”. Iubita lui se numeşte Ioana Toma şi, în timp ce i-a făcut o declaraţie de dragoste, a dezvăluit că relaţia lor este mult mai veche.

Fostul soţ al prezentatoarei TV a fost etichetat ieri într-o poză de partenera sa, căreia i-a mărturisit public că o iubeşte, chiar dacă nu a folosit cele două cuvinte de care, cei mai mulţi dintre bărbaţi se feresc. Acest lucru s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Dana Chera să anunţe despărţirea de Bogdan Grecu.

„Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”, i-a scris Bogdan Grecu iubitei sale, la scurt timp după ce bruneta apetisantă a pus un selfie cu ei pe internet.

Din mesajul lăsat de partenera lui se înţelege că relaţia dintre fostul soţ al realizatoarei de la Antena 3 şi Ioana Toma durează de câţiva ani.

„Când visurile noastre devin realitate după atâţia ani! A meritat aşteptarea!” e comentariul lăsat de Ioana Toma pe pagina ei de Facebook.

Prietenii celor doi i-au felicitat public pentru decizia luată.

Povestea de dragoste dintre prezentatoarea de la Antena 3 şi Bogdan Grecu a început pe când ea era în clasa a XI-a şi a fost dragoste la prima vedere. În urma mariajului lor care a durat mai bine de două decenii s-au născut un băiat şi o fată. David are 14 ani şi îi seamănă tatălui său, plăcându-i sportul, şi Mihaela, de 11 ani, care preferă muzica şi care seamănă cu prezentatoarea TV.

Vă reamintim că Dana Grecu a mărturisit public ieri că a început un nou capitol în viaţa ei, fără tatăl copiilor, ei, Bogdan Grecu.

Dana Grecu, anunţ şocant, în direct: „De azi mă cheamă Dana Chera…E un nou început”

Anunţ şocant făcut de Dana Grecu în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3. Vizibil emoţionată, jurnalista a mărturisit că începând de astăzi se numeşte Dana Chera.

În noiembrie, Dana Grecu a renunţat la emisiunea „La ordinea zilei”, pe care o prezenta în fiecare zi la Antena 3. Jurnalista nu a vrut să detalieze motivul pentru care a făcută şi totul a rămas un mister pentru mulţi telespectatori ai postului tv. Ieri, Dana Grecu a intrat în direct în emisiunea lui Gâdea şi a făcut un anunţ neaşteptat.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a mărturisit Dana Grecu, în direct.

„Aveam impresia că vă cheamă altfel”, i-a spus Mihai Gâdea.

„Da, foarte mulţi ani. Aproape 20. Eu aşa mă prezint pentru că aşa mă cheamă. Este un nou început. Sunt acelaşi, sunt eu, sunt la fel. Nu-i nimic schimbat, în afară că am o mai mare experienţă de viaţă, lecţii de viaţă, cred eu, bine învăţate şi ne rugăm la Dumnezeu să fie bine”, a răspuns jurnalista.

„Ai lăsat în urmă în 2017 lucruri dragi, importante, grele. În 2018 începi un drum nou”, a completat Gâdea.

„E adevărat. E un moment emoţionant, n-am spus asta niciodată. (…) Îţi place numele meu? Îl preţuiesc foarte mult, aşa cum respect foarte mult numele pe care l-am purtat”, a conchis Dana Grecu.

Lasă un răspuns

Top