You are here
Home > Actualitate > Adevărul despre extraterestrul filmat în Târgovişte: „V-am adus un mic moment de…”
loading...

Adevărul despre extraterestrul filmat în Târgovişte: „V-am adus un mic moment de…”

La nici 24 de ore de când a fost făcută publică înregistrarea în care apar un OZN, dar şi un extraterestru în Târgovişte, imaginile au fost văzute de peste 3 milioane de internauţi şi distribuite de aproape 80.000 de ori. Iar după nebunia stârnită, s-a aflat şi adevărul din spatele acestei filmări.

Citeşte şi: Românul care a filmat un extraterestru: „S-a întâmplat acum câteva minute, în apropiere de Municipiului Târgovişte!”

Adevărul din spatele imaginilor care au isterizat românii este că totul a fost o glumă bine pusă la punct.

„«Eram in drum spre Venus, cu familia, cand ala mic mi-a spus ca trebuie sa isi schimbe uleiul la un copac. Si am vrut sa aterizam deasupra Harghitei, dar nu mai era niciun copac, asa ca am ales Targoviste.»

Să aveţi un An Nou plin de zâmbete!
Ne bucurăm că v-am adus un mic moment de amuzament în marea aceasta de ştiri negative…” e mesajul scris pe pagina de Facebook Târgovişte+.

Într-un articol care a apărut azi, a fost scrisă următoarea observaţie extrem de importantă: „O filmare cu telefonul a făcut peste 36 000 de victime în câteva ore. Peste 36 000 de români (TOŢI cu drept de vot, ÎN PANĂ MEA!) au fost convinşi că un extraterestru a aterizat ieri la Târgovişte”, potrivit cronicipebune.ro.

Voi cum comentaţi această situaţie?

One thought on “Adevărul despre extraterestrul filmat în Târgovişte: „V-am adus un mic moment de…”

Lasă un răspuns

Top