You are here
Home > Actualitate > Afaceri în STIL MAFIOT la Târgu-Jiu: Un patron a comandat asasinarea finului său. Motivul este uluitor
loading...

Afaceri în STIL MAFIOT la Târgu-Jiu: Un patron a comandat asasinarea finului său. Motivul este uluitor

Afaceri în stil mafiot la Târgu-Jiu. Patronul unei case de amanet a comandat asasinarea finului său pe motiv că îi făcea concurenţă. Afaceristul a fost interceptat în timp ce le cerea unor interlopi să îşi ducă misiunea până la capăt. În plus, se lăuda cu relaţiile apropiate pe care le are cu reprezentanţii poliţiei Gorj, informează B1 TV.

Coşmarul prin care a trecut Laurențiu Țavoc, finul afaceristului Ion Șteaburdea, a început atunci când bărbatul și-a deschis o casă de amanet în Rovinari.
Șteaburdea, deja patron al unor case de amanet din Rovinari și Târgu Cărbunești, proprietar al unei averi impresionante, i-a pus gând rău finului său din cauză că acesta i-ar fi luat clienții.

Drept urmare, Șteaburdea ar fi tocmit câțiva interlopi ca să îl omoare pe Țavoc. Numai că interlopii i-au luat banii afaceristului și l-au avertizat pe Țavoc că nașul său i-a comandat asasinarea.

Astfel, totul a ajuns pe masa procurorilor și polițiștilor din Târgu-Jiu. În tot acest timp, afaceristul continua cu directivele la adresa interlopilor.

Laurențiu Țavoc a povestit pentru jurnaliștii de la gorj-domino.ro că de aproximativ șase luni ancheta bate pasul pe loc și îi este teamă că ar putea fi omorât în orice moment. Bărbatul a precizat că nașul său a comandat interlopilor să îi omoare, să îi dea foc la mașină și să îi distrugă şi casa de amanet.

Mai mult, Ion Şteaburdea se lăuda, potrivit înregistrărilor, că are relaţii apropiate cu mai marii poliţiei Judeţene Gorj.

”Am musafiri, îmi vine comandantul. Am fost aseară cu ei la munte. Ăsta de la Târgu-Jiu, cu Fețeanu, prietenii ăștia de la poliție. Și acuma vin că am prins niște pește pe Sadu și acum se apucă nevastă-mea de prăjit că de aia mă tot sună să mă duc s-o ajut. La șase îmi vin ăștia acasă”, spunea Ion Şteaburdea.

Abia după ce Laurenţiu Ţavoc a sesizat procurorii DNA şi DIICOT au început cercetările în acest caz.

Sursa: B1.ro

Lasă un răspuns

Top