You are here
Home > Actualitate > El este poliţistul pedofil din lift. A fost recunoscut de colegi şi ridicat direct de la Brigada Rutieră. Mărturisirea înfiorătoare: „De ani de zile iubesc copiii”
loading...

El este poliţistul pedofil din lift. A fost recunoscut de colegi şi ridicat direct de la Brigada Rutieră. Mărturisirea înfiorătoare: „De ani de zile iubesc copiii”

Şoc total în Poliţia Română, după ce poliţiştii au aflat că un coleg de-al lor este pedofilul din lift care a agresat doi copii.

Bărbatul a fost identificat chiar de colegii săi, care au primit fotografiile cu suspectul şi şi-au dat seama că este vorba despre Eugen Stan, colegul lor în vârstă de 46 de ani. Poliţistul pedofil avea atribuţii în coordonarea activităţilor de supraveghere a traficului. Poliţistul bănuit de pedofilie este audiat chiar la această oră.

Eugen Stan este poliţist la Brigada Rutieră din 2010, unde s-a transferat de la Jandarmerie. Este divorţat şi are doi copii. Poliţistul a recunoscut că el este bărbatul din lift. Locuieşte în Măgurele, judeţul Ilfov.

Iniţial, neştiind că pedofilul căutat este chiar colegul lor, poliţiştii au transmis chiar şi un apel pe Facebook, intitulat: „Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!”

Pentru prinderea lui Eugen Stan, procurorii și polițiștii au dat publicităţii imagini cu bărbatul care a agresat doi minori, într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Autorităţile au făcut apel către toţi cetăţenii care ar putea deţine informaţii despre persoana în cauză, să sune la numărul de urgenţă 112.

La scurt timp după ce toate televiziunile din România au vuit că pedofilul care a agresat doi copii într-un lift din Drumul Taberei este agent, Poliţia Rutieră a publicat pe pagina oficială de Facebook un mesaj halucinant.

Au transmis că individul căutat de toată România a fost prins, că se află în custodia poliţiştilor şi că este audiat de procurori. Nici gând să amintească în mesaj elementul cel mai şocant. Şi anume că pedofilul le este coleg! Mai mult, cei de la Poliţia Rutieră au transmis informaţia citând o televiziune!

„Bărbatul care a agresat la sfârşitul săptămânii trecute doi copii, de 5, respectiv 9 ani, în Capitală a fost prins de poliţişti! În aceste moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor de la Poliţia Capitalei şi este audiat de către anchetatori, potrivit România TV”, a scris Poliţia Rutieră pe Facebook.

În cadrul audierilor, poliţistul de la Brigada Rutieră a făcut mărturisiri halucinante. Eugen Stan, care este divorţat şi are doi copii, le-a declarat anchetatorilor că iubeşte de ani de zile copiii. El a fost recunoscut de proprii colegi de muncă după trei zile de căutări.

„De ani de zile iubesc copiii!”, le-a dezvăluit Eugen Stan poliţiştilor, potrivit antena3.ro.

Lasă un răspuns

Top