You are here
Home > Actualitate > Eugen Stan era luat in ras frecvent de colegii de munca! Ce porecla primise de la politisti, dupa ce s-a aflat ca a intrat in casa peste o femeie
loading...

Eugen Stan era luat in ras frecvent de colegii de munca! Ce porecla primise de la politisti, dupa ce s-a aflat ca a intrat in casa peste o femeie

Politia Romana este in stare de soc, dupa ce politistii au aflat ca un coleg de-al lor este pedofilul care a agresat in lift doi copii. Eugen Stan a fost identificat chiar de colegii sau, care au primit fotografiile cu suspectul si asa si-au dat seama ca este vorba de barbatul in varsta de 46 de ani. La cateva ore de la prinderea lui, detalii ingrozitoare ies la iveala despre Eugen Stan, politistul pedofil.

Colegii care l-au cunoscut pe acesta au vorbit pentru Observator despre el. Se pare ca suspectul avea o porecla bizara printre colegi.

Cum il batjocoreau colegii pe Eugen Stan?

Colegii care l-au cunoscut pe acesta au vorbit pentru Observator despre el. Se pare ca suspectul avea o porecla bizara printre colegi, si anume ”Violatorul”. Politistii il poreclisera in urma unui episod violent mai vechi, atunci cand Eugen a intrat in casa peste o femeie, cu ganduri nu tocmai curate. De asemenea, se presupune ca Eugen Stan era prieten cu seful sau, iar acesta trecea cu vederea toate faptele barbatului.

Tinut in brate de sef


„Mai multi colegi ne-am dat cu parerea si am discutat. Pur si simplu nu ne venea sa credem cand am vazut. Asta cred ca este, seamana foarte bine. Dar nu ne venea sa credem, era imposibil, incredibil asa ceva. Va dati seama ca ne-a socat. Deci, in ultima vreme, dupa ce a avut acea altercatie cu o anume doamna, cand a intrat peste ea in casa, colegii radeau de el si i se spunea „Violatorul”.

Mai in gluma, mai in serios, asa i se spunea. De banuit, mie nu mi-a dat, pentru ca nu am avut mari tangete cu el. Noroc-noroc si atat. Dar de banuit trebuia sa-i dea sefului lui direct, avand in vedere ca statea cu el si 12-14 ore la munca si am inteles ca isi mai petreceau si timpul liber impreuna. Vacante, revelioane, etc. Eu cred ca trebuia sa-i dea ceva de banuit, mai ales ca acele imagini au fost date si la televizor si pe retelele de socializare.

In momentul cand esti seful lui direct si prieten este imposibil sa nu stii absolut nimic. Despre incidentul cu doamna stiu ca ar fi intrat peste ea in casa, i-a rupt lenjeria intima, a aparut sotul femeii, s-a luat la bataie cu el, dar totul a disparut ulterior, nu stiu cum au disparut amanuntele astea, am inteles ca s-a clasat dosarul”, a declarat un politist, sub protectia anonimatului.

Sursa: observator.tv.

Lasă un răspuns

Top