You are here
Home > Actualitate > Marturiile socante ale tatalui micutilor agresati de pedofil! Ce i-au povestit cei doi copii dupa ce au scapat din mainile barbatului
loading...

Marturiile socante ale tatalui micutilor agresati de pedofil! Ce i-au povestit cei doi copii dupa ce au scapat din mainile barbatului

Clipe de groaza pentru doi copii din Drumul Taberei, vineri seara. Acestia au fost abuzati sexual de un barbat. Ei se aflau in lift cu agresorul. Dupa ce usile s-au inchis, barbatul a inceput sa ii atinga. Acesta a sarutat fetita de mai multe ori, apoi a luat-o in brate. Agresorul nu stia ca este filmat.

Tatal copiilor agresati sexual a povestit pentru Digi24 ce i-au marturisit copiii lui, de 5 ani si respectiv 9, dupa ce au scapat de pedofilul cautat acum de Politia Capitalei.

„Cineva era în urma lor, au crezut că era un vecin şi le-a ţinut uşa să intre. Băiatul a spus că vrea la etajul 4, dar el a apăsat la 8. A venit poliţia şi ea (fetiţa – n.r.) a început să detalieze. Fata nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat, dar băiatul da, e speriat. Trebuie prins repede, sunt şcoli, grădiniţe în zonă. Vreau mâine să fac nişte afişe, să vedem dacă îl cunoaşte cineva de pe la blocuri. Să anunţe neapărat la 112, nu e un om care să stea printre noi. Soţia a văzut imaginile şi prima reacţie a fost: l-am mai văzut pe omul ăsta undeva, că era la magazin, la şcoală, că l-a mai văzut. De dimineaţă tremur, nevasta mea e şi mai şi”, a povestiti tatăl copiilor.

Imagini noi cu agresorul din Drumul Taberei! Politia face un apel catre bucuresteni, in vederea capturarii suspectului

Politia a demarat o ancheta ampla pentru gasirea pedofilului care a agresat doi copii in Bucuresti, in urma cu 2 zile. Pana acum au fost audiate 7 persoane, dar niciuna nu a fost retinuta. Noi imagini au fost date publicitatii cu agresorul.

Fotografiile au fost postate și pe pagina de Facebook a poliției, cu mesajul: „Te vom găsi! Ești prioritatea noastră!”.

”Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie. Au fost extinse cercetările iniţiale, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone în care autorul agresiunii a fost prezent. De asemenea, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins – 50 de străzi, dintre care 9 principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri. Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării”, potrivit comunicatului.

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din lift. Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Lasă un răspuns

Top