You are here
Home > Actualitate > Gabriela Cristea, înlocuită definitiv la Kanal D
loading...

Gabriela Cristea, înlocuită definitiv la Kanal D

De când a intrat în concediul de maternitate, vedeta a pierdut definitiv cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Imediat după Sărbători, Gabriela Cristea era pregătită să se întoarcă în platoul Kanal D. „Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Vă îmbrăţişez cu drag”, anunţa în urmă cu câteva zile Gabriela Cristea.

Însă conducerea postului de televiziune a decis în favoarea înlocuitoarei sale temporare, Bianca Drăguşanu, care a devenit astfel gazda oficială a show-ului „Te vreau lângă mine”.

Mai mult decât atât, se pare că Bianca Drăguşanu va fi surprinsă la început de sezon şi an 2018 cu un nou decor al emisiunii, pe care-l va putea folosi cu toată creativitatea de care a dat dovadă în lunile petrecute pe scaunul de moderator.

„Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare la ”Te vreau lângă mine”, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou! Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba. Mai mult decât atât, şefii Kanal D au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi. E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”, au declarat surse pentru cancan.ro.

Lasă un răspuns

Top