You are here
Home > Actualitate > Primele imagini cu Irina Sârbu, mama copiilor agresaţi sexual de Eugen Stan, poliţistul pedofil
loading...

Primele imagini cu Irina Sârbu, mama copiilor agresaţi sexual de Eugen Stan, poliţistul pedofil

rina Sârbu, mama copiilor agresaţi sexual de Eugen Stan, a rupt tăcerea. Femeia a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat în fatidica zi de vineri. În platoul Kanal D a mai fost prezentă şi naşa micuţilor, Loredana Mihăilescu, cea de la care copiii se întorceau acasă.

“Copiii au venit pe jos, este vorba de o distanţă scurtă, o stradă. Două, trei minute faci pe jos. Copiii mei nu au mai păţit niciodată aşa ceva. Băiatul a început să plângă şi ne-a spus ce s-a întâmplat. Abia când a văzut poliţia a prins curaj. Băiatul e marcat de acest lucru. Este marcat pentru că nu şi-a putut apăra sora. Mi-a spus: ‘Nu am avut puterea să fac nimic. Dacă aş fi putut îl omoram acolo, îi dădeam cu ceva în cap’. Mario nu s-a temut pentru el, ci pentru sora lui, Alesia. Ar trebui să iubească micuţii de la distanţă. Cu dragoste adevărată… Nu să le bage mâna în chiloţei, în pantaloni. La început, poliţia nu ne-a spus nimic. Domnul frecventa zona. Mi s-a părut faţa cunoscută. El stă în Măgurele. Acolo îl lasă maxi-taxi, la capătul lui 41. Am încercat să nu simtă lipsurile la şcoală, nu am vrut să le arătăm că nu suntem o familie înstărită. Baiatul sufera din toate punctele de vedere. Urmează să mergem la un psiholog”, a spus Irina Sârbu, mama copiilor abuzaţi.

Agresiunea a avut loc vineri, când doi copii în vârstă de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual în liftul unui bloc din Ghencea. Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Femeia cu care trăieşte Eugen Stan, care a divorţat de soţia lui cu care are o fată, a avut o reacţie bizară în faţa jurnaliştilor. Ea a fugit efectiv cu maşina iubitului ei, care are în geam bastonul reflectorizant de poliţist.

„Nu face soţul meu aşa ceva, el iubeşte copiii”, a spus,, în fugă, femeia care trăieşte cu Eugen Stan.

Lasă un răspuns

Top