You are here
Home > Actualitate > Declaraţii Halucinante exclusive. Miron Cozma şochează. La ce torturi va fi supus poliţistul pedofil în penitenciar: ”Îl vor viola cu coada de mătură şi…”
loading...

Declaraţii Halucinante exclusive. Miron Cozma şochează. La ce torturi va fi supus poliţistul pedofil în penitenciar: ”Îl vor viola cu coada de mătură şi…”

Miron Cozma anunţă că Eugen Stan, poliţistul pedofil, va avea o viaţă grea după gratii

Miron Cozma a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, din România, la ce torturi va fi supus Eugen Stan în penitenciar. Conform spuselor celui supranumit “Luceafărul Huilei”, poliţistul pedofil are şanse mari ca, după gratii, să fie violat cu coada de mătură şi să fie legat de calorifer, în pielea goală, în frig, în timp ce este udat cu apă rece, pentru a face pneumonie.

Eugen Stan, agentul care a agresat sexual doi copii, în lift, în cartierul Ghencea, a fost ridicat luni dimineaţa de poliţişti chiar de la sediul Brigăzii Rutiere, unde era angajat. Câteva ore mai târziu, a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore, iar, marţi, a fost arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, pedofilul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani, mai ales că nu s-ar afla la prima abatere.

După gratii, Eugen Stan ar urma să trăiască un adevărat calvar. Este arhicunoscut faptul că restul deţinuţilor nu suportă, sub nicio formă, violatorii şi pedofilii, astfel că bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi supus la chinuri de neimaginat. CANCAN.RO, din România, a luat legătura cu Miron Cozma, care are o relaţie foarte apropiată cu deţinuţii.

“Îmi este ruşine să spun ce fel de pedepse primesc pedofilii în închisoare. Eu i-am urât şi nu spun cum i-am pedepsit. Pedofilii sunt pedepsiţi crunt. Eu i-am izolat în ultima perioadă în care m-am aflat după gratii. Este o ruşine să dai mâna cu un pedofil după gratii. Şi chiar şi cu un homosexual.

Mai ales iarna, pedofilii sunt legaţi de gât de calorifer, cu geamul deschis. Sunt dezbrăcaţi la pielea goală şi se pune furtunul cu apă rece pe ei. Pedofilul începe să răcnească, iar până vine gardianul este dezlegat. Şi, bineînţeles, spuneau de el că este nebun, dus cu pluta, şi tot el cade de fraier. Ei riscă să facă pneumonie, să moară. Să dai cu apă rece pe el, legat în pielea goală, iarna, cu geamul deschis… Ca să nu rămână urme de bătaie.

Unii dintre ei sunt violaţi cu coada de mătură. Astea sunt dintre cele mai civilizate. Altora li se face o cameră pentru lucru manual. Îţi dai seama ce făcea ăla acolo, ce fericit era… Dar sunt şi altele mai nasoale… O au groasă în penitenciar. Unii îşi coseau gura cu sârmă şi îşi băteau cuie în cap. Se franjurau, se tăiau ca să ajungă la doctor…”, a declarat Miron Cozma pentru cei de la cancan.ro

“Luceafărul Huilei” nu-i bagă în aceeaşi oală cu Eugen Stan pe toţi poliţiştii, însă este şocat de faptul că superiorii bărbatului de 47 de ani nu au bănuit ce fel de orientări are angajatul lor

“E incredibil că o instituţie a statului este afectată de un individ care ponegreşte toată comunitatea de poliţişti. Dar nu sunt toţi aşa. Dar nu cred că într-o colectivitate, poliţia, colegii săi, nu ştiau ce apucături are. Nu este normal aşa ceva. Ar trebui ca aceştia să răspundă la rândul lor”, a mai spus Miron Cozma pentru CANCAN.RO

A agresat sexual doi minori într-un bloc din Sectorul 6

Eugen Stan a agresat, în liftul unui bloc din Sectorul 6 al Bucureştiului, o fată şi un băiat, de patru, respectiv nouă ani. Imaginile instalate în lift au surprins toate momentele. În vârstă de 47 de ani, suspectul era şofer la Brigada Rutieră. Tatăl micuţilor agresaţi de agent era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija naşei lor. În weekendul care tocmai s-a scurs, anchetatorii l-au căutat pe agresor într-o zonă de 50 străzi în jurul locului unde a avut loc atacul. Până ce făptaşul să fie prins, poliţiştii au audiat şapte persoane, dar niciuna nu a fost reţinută. Aproape 1.000 de oameni au sunat în ultimele zile la 112 pentru a sesiza că l-ar fi văzut pe suspect. Asta, după ce Poliţia Capitalei a dat publicităţii imagini cu el.

Lasă un răspuns

Top