You are here
Home > Actualitate > In miez de noapte apare o Informaţie de ultimă oră! Pedofilul Eugen Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
loading...

In miez de noapte apare o Informaţie de ultimă oră! Pedofilul Eugen Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Eugen Stan, bărbatul care a abuzat cei doi copii într-un lift dintr-un bloc din Capitală, a fost arestat pentru 30 de zile. După ce a abuzat doi minori într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Capitală, a fost săltat, reţinut, iar casa i-a fost percheziţionată, Eugen Stan, poliţistul acuzat de pedofilie, a fost arestat pentru 30 de zile.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au admis, marţi, propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul lui Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Decizia judecătorilor poate fi contestată.

Eugen Stan, agent al Brigăzii de Poliţie Rutieră şi şoferul lui Emanuel Vornicu, a fost depistat ca fiind autorul unor fapte de agresiune sexuală asupra a doi minori. Surse judiciare au declara că la percheziţii au fost găsite hainele pe care bărbatul suspectat de fapte de pedofilie le-a purtat în ziua în care în care a agresat sexual doi minori într-un lift, potrivit Mediafax. Acesta va fi testat psihiatric.

Lasă un răspuns

Top