You are here
Home > Actualitate > Mesajul Biancăi Drăguşanu după ce a înlocuit-o pe Gabi Cristea definitiv la Kanal D: “Nu trebuie să cerşiţi simpatia”
loading...

Mesajul Biancăi Drăguşanu după ce a înlocuit-o pe Gabi Cristea definitiv la Kanal D: “Nu trebuie să cerşiţi simpatia”

Bianca Drăguşanu a înlocuit-o permanent pe Gabi Cristea ca prezentatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine”, însă vedeta a oferit o lecţie de modestie.

În timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, Bianca Drăguşanu le-a îndemnat pe femeile frumoase să fie modeste.

“Fetelor, fiţi modeste şi nu vă mai lăudaţi singure. Cine are ochi să vă vadă, vă vede, nu trebuie să cerşiţi simpatia, nu trebuie să fiţi decât aşa cum v-a lăsat Dumnezeu”, a declarat Bianca Drăguşanu în emisiunea pe care o moderează.

Bianca Drăguşanu a revenit din vacanţă şi a fost primită de şefii de la Kanal D cu două surprize: titlul de titulară a emisiunii ”Te vreau lângă mine” şi un nou decor în care aceştia au investit 100.000 de euro.

CANCAN.ro, v-a dezvăluit în exclusivitate AICI că Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoarea emisiunii ”Te vreau lângă mine”

“Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare la ”Te vreau lângă mine”, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou! Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba.

Mai mult decât atât, şefii Kanal D au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi.

E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”, declarau surse din apropierea Biancăi Drăguşanu şi Gabrielei Cristea pentru CANCAN.RO.

Bianca Dragusanu si Te vreau langa mine s-au mutat in casa noua! Odata cu asta, blondina a anuntat si noi reguli in emisiune!

“Bine v-am gasit in casa noua! Ce frumos e aici! Avem cel mai frumos studio pe care ni l-am fi dorit vreodata. Verde, speranta.

Speranta asta ca va veti indragosti, ca va veti muta impreuna, va casatoriti, faceti copii, traiti fericiti pana la batranete. Totul plecand de la paravanul Te vreau langa mine!

Si, odata cu Sarbatorile care au trecut, s-a terminat cu bunavointa mea. Cine nu se insoara il dam noi afara. Vorbesc foarte serios.

Va mai dau doar cate doua saptamani de sedere la noi in emisiune.

Atat in platou, cat si in casa. Mi se pare trist sa iti irosesti viata langa o persoana pe care nu o iubesti!

A venit momentul sa dam o sansa si altora”, a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Gabriela Cristea a vorbit pentru CANCAN.RO, despre înlocuirea ei la emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

Vedeta a dezvăluit că până la sfârşitul lunii se va decide ce va face cu viaţa ei profesională.

Gabriela Cristea susţine că zvonurile apărute, potrivit cărora ar fi fost înlocuită definitiv cu Bianca Drăguşanu la ”Te vreau lângă mine”, sunt nefondate şi că mai are câteva săptămâni până când i se va termina concediul de maternitate.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament. Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele.

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO.

CANCAN.RO, a aflat verdictul şefilor de la Kanal D! A muncit şi le-a dovedit turcilor că merită să rămână titulara postului de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Şefii de la Kanal D au dat verdictul, după un weekend în care le-au ţinut în stand-by pe Bianca Drăguşanu şi pe Gabriela Cristea!

Iubita lui Victor Slav a câştigat ”meciul” cu proaspăta mămică şi va rămâne titulară la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

Mai mult decât atât, se pare că Bianca Drăguşanu va fi surprinsă la început de sezon şi an 2018 cu un nou decor al emisiunii, pe care-l va putea folosi cu toată creativitatea de care a dat docadă în lunile petrecute pe scaunul de moderator.

”Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare la ”Te vreau lângă mine”, nu se mai întoarce Gabriela Cristea. Şefii i-au pregătit şi o surpriză: un decor nou!

Gabriela spera să revină pe micul ecran şi chiar a fost de vreo patru ori la discuţii cu turcii, însă degeaba.

Mai mult decât atât, şefii Kanal D au băgat 100.000 de euro în noul decor, care a fost conceput astfel încât să i se potrivească Biancăi.

E un decor de vis! A fost o mega-surpriză pentru ea. Bianca i-a convins pe şefi că merită să rămână cu audienţele şi disciplina ei, pentru că este foarte punctuală şi pentru că s-a dedicat proiectului pe care l-a avut pe mâini în ultimele luni”, au declarat surse din apropierea celor două pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gabriela Cristea a sperat până în ultima secundă că se va întoarce la ”Te vreau lângă mine”

Gabriela Cristea a sperat până în ultima clipă că începând din ianuarie îşi va relua postul de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Vedeta a început anul 2018 cu gândul la reluarea activităţii şi revenirea la viaţa profesională.

”Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre.

Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Vă îmbrăţişez cu drag”, anunţa în urmă cu câteva zile Gabriela Cristea, subliniind incertitudinea revenirii prin introducerea verbului ”sper” în mesajul transmis către aceştia.

Gabriela Cristea a prezentat ”Te vreau lângă mine” timp de 4 ani
Gabriela Cristea a preluat ştafeta de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine” în septembrie 2013, când i-a înlocuit pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani.

Lasă un răspuns

Top