You are here
Home > Actualitate > Nici nu il mai recunosti! Celebrul Mel Gibson a albit complet, si-a lasat barba si e total imbatranit
loading...

Nici nu il mai recunosti! Celebrul Mel Gibson a albit complet, si-a lasat barba si e total imbatranit

Unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood a ajuns acum de nerecunoscut. Mel Gibson a fost fotografiat recent cand a mers la cumparaturi alaturi de iubita sa, Rosalind Ross.

Cei doi au decis sa faca shopping la un centru comercial din Malibu, in California, Statele Unite ale Americii, dar aproape nimeni nu l-a recunoscut pe actor atunci cand a intrat in respectivul magazin.

Mel Gibson arata total transformat, si-a lasat barba, iar podoaba sa capilara a ajuns la o nuanta de alb. Desi a fost unul dintre cei mai ravniti burlaci din industria showbiz-ului, fanii au fost de parere ca actorul arata mai mult ca tatal iubitei sale de 27 de ani, nu ca partenerul acesteia.

Mai mult, cand a mers la cumparaturi, actorul de 62 de ani a fost imbracat in haine ce pareau ponosite, avand pe cap si o sapca, din spatele careia i se putea observa parul neingrijit si grizonat.

Totusi, iubita lui, Rosalind Ross, nu a avut nimic de obiectat, si a mers foarte mandra pe langa acesta, cata vreme Mel Gibson impingea un cos imens plin de cumparaturi.

In clipa in care au fost publicate imaginile, insa, fanilor le-a fost foarte greu sa isi dea seama cine e batranul din imagini, pentru ca cel care parea greu incercat de shopping nu semana deloc cu actorul celebru.

Lasă un răspuns

Top