You are here
Home > Actualitate > Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul lui Mihai Lucan! ”Va ramane un om pe care il voi aprecia”
loading...

Alexandru Arsinel, audiat la DIICOT in dosarul lui Mihai Lucan! ”Va ramane un om pe care il voi aprecia”

Alexandru Arsinel a fost audiat, joi dimineata, la DIICOT in dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost supus unui transplant de rinichi in 2013, fiind operat atunci de medicul Mihai Lucan. Lucan a fost acuzat ca l-a operat pe Arsinel peste alti oameni, bagandu-l in fata altor pacienti aflati de ani de zile pe lista de asteptare pentru transplant.

„Am încercat, în măsura amintirilor, să răspund procurorilor. Adta nu înseamnă că sentimentele mele faţă de medicul Lucan s-au schimbat. Rămâne un om pe care îl voi aprecia şi îi voi purta recunoştinţă”, a afirmat Arsinel, care a fost însoţit la audieri de un avocat.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care l-a denuntat pe Mihai Lucan la DIICOT, a declarat ca Alexandru Arsinel a beneficiat de tratament preferential din partea medicului cand a fost supus unui transplant renal.

În replică, actorul a spus că „doar 7%” din rinichi mai funcționa. „Nu cunosc, nu afirm nimic, nu îmi dau seama de ce se întâmplă. Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta. A contat că mai funcţionam 7% cu rinichii”, a declarat actorul.

Si Emil Boc a fost audiat la DIICOT
În același dosar, miercuri, a fost audiat și Emil Boc. Primarul municipiului Cluj-Napoca a fost audiat patru ore la DIICOT. El a spus că medicul a trimis mai multe solicitări către Primărie, însă doar patru i-au fost acceptate de Consiliul Local, toate conform legii. El a adăugat că a avut două intervenții chirurgicale la clinica celebrului medic, dar că a plătit pentru acestea. Primarul Clujului a mai declarat că îl va da în judecată pe deputatul USR Ezmanuel Ungureanu, dacă va continua acuzaţiile la adresa lui.

Medicul Mihai Lucan este cercetat de DIICOT intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, el fiind suspectat, printre altele, ca a transferat ilegal la clinica sa privata aparatura ce apartinea Institutului de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top