You are here
Home > Actualitate > Michael Douglas, acuzat de hartuire sexuala de o fosta angajata de-a sa! S-ar fi masturbat in fata unei angajate, apoi a…
loading...

Michael Douglas, acuzat de hartuire sexuala de o fosta angajata de-a sa! S-ar fi masturbat in fata unei angajate, apoi a…

Este ultima bomba de la Hollywood. Informatia a fost facuta de actorul in varsta de 73 de ani. Aceasta a acordat un interviu preventiv prin care neaga aceste acuzatii.

Avocatul lui Michael Douglas a fost instiintat de „The Hollywood Reporter“ ca va publica un material despre hartuirile sexuale ale unei foste angajate.

Femeia a discutat cu jurnalistii de la „The Hollywood Reporter“. Aceasta le-a povestit ca, in urma cu 32 de ani, lucra pentru actor.

In una din zile, acesta s-ar fi masturbat de fata cu ea. In tot acest timp, intretinea…

Michael Douglas, acuzat de hartuire sexuala! Este ultima bomba de la Hollywood. Informatia a fost facuta de actorul in varsta de 73 de ani. Aceasta a acordat un interviu preventiv prin care neaga aceste acuzatii.

Avocatul lui Michael Douglas a fost instiintat de „The Hollywood Reporter“ ca va publica un material despre hartuirile sexuale ale unei foste angajate.

Michael Douglas, acuzat de hartuire sexuala de o fosta angajata. Femeia a discutat cu jurnalistii de la „The Hollywood Reporter“. Aceasta le-a povestit ca, in urma cu 32 de ani, lucra pentru actor.

In una din zile, acesta s-ar fi masturbat de fata cu ea. In tot acest timp, intretinea convorbiri indecente cu alte persoane, in prezenta ei.

Femeia este, in prezent, bloggerita. Aceasta il acuza pe Michael Douglas, in varsta de 73 de ani, de comportament sexual inadecvat. Actorul a oferit declaratii despre incident intr-un interviu pentru „Deadline”.

Michael Douglas a marturisit ca iese public sa nege acuzatiile din doua motive. In primul rand, este nevinovat. In al doilea rand, copiii sai au aflat despre zvonuri si s-au panicat. Acestia se tem ca tatal lor sa nu intre in randul pradatorilor sexuali de la Hollywood.

Michael Douglas, acuzat de hartuire sexuala!„Am primit un mesaj de la avocatul meu care îmi spune că «The Hollywood Reporter» vrea să scrie povestea unei foste angajate de-ale mele, din urmă cu 32 de ani, care susţine că aş fi folosit, în primul rând, un limbaj indecent în faţa ei, aşadar fără să mă adresez ei.

Apoi, în aceeaşi conversaţie privată, pe care o aveam la telefon cu prietenii mei, am spus cuvinte indecente. În al doilea rând, susţine că am concediat-o şi că am împiedicat-o să-şi găsească un alt job în industrie“, a declarat starul american.

Lasă un răspuns

Top