You are here
Home > Actualitate > Un nou atac criminal la metrou: a impins-o in timp ce astepta in statie! Femeia a cazut in fata trenului care intra cu viteza. Camerele de vedere au surprins incidentul socant
loading...

Un nou atac criminal la metrou: a impins-o in timp ce astepta in statie! Femeia a cazut in fata trenului care intra cu viteza. Camerele de vedere au surprins incidentul socant

Clipe de groaza la metroul din Sao Paolo. Un atac criminal in incinta statiei a fost surprins de camerele de luat vederi. Metroul urma sa soseasca, iar pe peron erau deja stranse sute de persoane. Cand a vazut garnitura de tren ca intra in statie, un barbat a impins o femeie in fata metroului.

Femeia nu a apucat sa se urce inapoi pe peron si a cazut intre sine, in fata metroului. Din fericire, aceasta a avut un noroc chior. A suferit doar o fractura la mana, insa martorii de la fata locului au fost socati de cele vazute si au marturisit ca se putea termina mai urat. Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Victima a fost transportata de urgenta la spital.

Cei care asteptau metroul in statia Concepcion din Sao Paolo, Brazilia, au sarit imediat sa il imobilizeze pe atacator. Este vorba despre un barbat care ar avea probleme psihice, scrie Daily Mail. Din primele informatii ale politistilor, barbatul suferea de mai multe boli si ar fi impins prima persoana care i-ar fi iesit in cale.

„Femeia a supravieţuit pentru că a căzut în golul care separa şinele şi nu a fost afectată de curentul electric care trecea prin ele. A căzut în faţa trenului, dar nu a fost lovită, chiar dacă acesta a trecut exact peste locul unde era ea întinsă. Victima a fost salvată şi trimisă la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, unde este ţinută sub observaţie. Femeia se află încă în stare de şoc”, a declarat un purtător de cuvânt al Sao Paolo Metro.

Reamintim cazul Alinei Ciucu, tanara de 25 de ani, care a murit luna trecuta, dupa ce a fost impinsa in fata metroului, de Magdalena Serban, o femeie de 36 de ani, cu probleme psihice. Fata nu a avut nicio sansa de supravietuire in fata trenului care a intrat cu viteza in statia Dristor 1.

Lasă un răspuns

Top