You are here
Home > Actualitate > Christian Sabbagh le face o surpriză admiratorilor săi! Jurnalistul debutează în radio! La ce post va putea fi auzit
loading...

Christian Sabbagh le face o surpriză admiratorilor săi! Jurnalistul debutează în radio! La ce post va putea fi auzit

Christian Sabbagh începe anul 2018 cu o schimbare importantă în cariera sa. După 20 de ani de presă, jurnalistul Kanal D debutează în radio. El are deja un proiect clar, iar începând de săptămâna viitoare, va intra în echipa GoldFM.

Christian Sabbagh va lucra în cadrul emisiunii #Peromânește.

,,Emoțiile sunt inerente, ca la orice început și iată, că după atâția ani de presă, ne vom auzi și pe radio. Poate că pare ciudat ca după toți acești ani să mai am emoții, dar pentru mine radioul este o mare provocare. Abia aștept să ne auzim din 19 ianuarie, de la orele 15 pe GoldFm,” a spus Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh debutează în radio

Jurnalistul va aduce săptămânal subiecte surprinzătoare, din stradă, de lângă români. Emisiunea #Peromânește este cea mai digitală emisiune din FM-ul românesc, prezentată de Gabriel Fereșteanu, jurnalist și la Evenimentul Zilei. Acest proiect a fost initial doar pe internet, acolo unde continuă să atingă sute de mii de oameni săptămânal. Pe românește prezintă experimente sociale cu români simple și reportaje surprinzătoare. Ulterior, proiectul a beneficiat de un format TV și unul radio.

,,Această colaborare este, pentru mine, o mare bucurie. Cristian Sabbagh are o experiență în presă echivalentă cu vârsta mea, așa că primul cuvânt care îmi vine în minte este respect. Pe românește este proiectul cu care eu ating, săptămânal, sute de mii de vizualizări pe internet și este tot despre români. Fac reportaje și experimente sociale din stradă, despre noi. Emisiunea de la radio este despre cel care citește aceste rânduri și despre vecinul lui, un infotaiment 100% și mulțumesc celor de la GOLDFM pentru încredere, împreună reușim un format fresh diferit de orice există acum în FM. Va mai exista o surpriză, dar nu o pot spune acum”, a declarat şi Gabriel Fereşteanu, gazda emisiunii.

Producătoarea emisiunii radio este Roxana Bichiș, care produce și matinalul GoldMorning a lui Radu Buzăianu (B1TV), Gianina Corondan și Arthur Palaghia. Prima oară, Sabbagh se va auzi pe 96.9 FM, vinerea viitoare, de la ora 15:00 până la 17:00. În studio, în cadrul emisiunii, dezbat săptămânal subiectele și jurnalistele Sandra Sălăgean și Georgiana Ioniță.

Lasă un răspuns

Top