You are here
Home > Actualitate > S-a aflat! Iata de ce uneori barbatii mimeaza orgasmul si ce semnifica acest lucru pentru partenerele lor. Motivul e unul neasteptat
loading...

S-a aflat! Iata de ce uneori barbatii mimeaza orgasmul si ce semnifica acest lucru pentru partenerele lor. Motivul e unul neasteptat

A devenit deja un mit faptul ca, uneori, femeile pretind ca au orgasm atunci cand petrec clipe intime, intre asternuturi, alaturi de partener. Mai putin stiut e faptul ca si barbatii procedeaza la fel.

Chit ca subiectul e unul care a ramas la nivel de tabu, mai multi specialisti au deslusit acest „mister” si au dezvaluit de ce barbatii recurg la un asemenea gest, cat se poate de similar, in timpul momentelor de amor.

Motivul e unul destul de neasteptat. Daca femeile mimeaza ca au ajuns la apogeul actului sexual pentru a nu le rani partenerilor sentimentele atunci cand sunt in pat, si barbatii au explicat ca sunt situatii in care nu reusesc sa ajunga in acel punct.

Asadar, intr-un sondaj realizat de catre revista Cosmopolitan, in anul 2015, 67% dintre femei au dezvaluit ca au mimat cel putin o data un orgasm. Intr-o serie de videoclipuri realizate pentru YouTube, o specialista pe nume Oloni a intrebat o serie de trecatori daca au facut vreodata asta, la randul lor, in timpul momentelor intime.

In mod surprinzator, multi barbati au admis faptul ca si-au „pacalit” partenerele, dar si ca au pretins ca au orgasm dupa ce au apelat la o mimica specifica sau la o serie de gesturi.

S-ar parea insa ca motivele pentru care barbatii falseaza in acest mod nu sunt prea diferite de cele ale femeilor. Unul din patru barbati si-a mintit cel putin o data partenera ca a avut orgasm.

Acest lucru a reiesit si in urma unui studiu realizat de care Universitatea din Kansas, in Statele Unite ale Americii. Barbatii care au recunoscut ca au mimat un orgasm cel putin o data au mai povestit si ca au „falsat” ejacularea.

Asta deoarece multi care fac amor neprotejat cu partenerele le-au mintit pe acestea ca au ejaculat cat inca se petreceau momentele intime. Tot in acelasi studiu s-a observat ca motivul principal pentru care barbatii recurg la o asemenea tehnica e ca sa nu isi supere in vreun fel iubitele sau sotiile.

De vina ar fi insa stresul, starea de epuizare resimtita dupa o zi lunga si grea la locul de munca, alcoolul sau drogurile. Din aceasta cauza acestia nu mai ajung la momentul culminant intre asternuturi, asa ca se multumesc sa mimeze totul.

(sursa: metro.co.uk)

Lasă un răspuns

Top