You are here
Home > Actualitate > Legea confiscării averilor milionarilor penali a fost aprobată de președintele Iohannis
loading...

Legea confiscării averilor milionarilor penali a fost aprobată de președintele Iohannis

De curând a fost semnată Legea pentru înființarea Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor sechestrate.

Legea respectivă a fost adoptată de Camera Deputaților pe 11 noiembrie CU 221 de voturi pentru, 9 de abținere și 1 vot împotrivă.

Aceasta agenție are formă juridică și a fost redenumită din Agenția Noțională de Administrare a Bunurilor Sechestrate în Agenția Noțională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Agenția se află sub conducerea Ministerului Justiției și va fi condusă de un director general care va fi judecător, procuror sau o altă persoană cu specialitate juridică.

Condiția este că persoana respectivă să nu facă parte nici dintr-un partid politic.

Agenția respectivă va administra bunurile care vor fi confiscate și vor fi trecute în proprietatea privată a statului.

Aceste bunuri vor fi transmise cu titlul gratuit către unitățile teritoriale administrative și vor fi utilizate în scopuri de interes social.

Asociațiile și fundațiile vor primi locuințe gratuite pentru a le utiliza în interes public în conformitate cu genul lor de activitate.

Guvernul va aproba regulamentul privind imobilele sechestrate în termen de 180 de zile de la intrare în vigoare a legii.

În acest fel, procesul penal va avea o eficiență mai mare și cei care au infracțiuni, nu vor profita de aceste, dar îi va costa foarte scump.

DIstribuie si prietenilor

Multumim!

2 thoughts on “Legea confiscării averilor milionarilor penali a fost aprobată de președintele Iohannis

  1. Tarziu dar foarte utila NU vrem razbunare pe bogati cARE DIN AFACERI BUNE SI PROFITABILE AU STRANS destui bani cu care sa plateasca muncitori si evident contul lui pe care il va reinvesti Si Romania nu duce lipsa de oameni cinstiti cu afaceri si multe locuri de munca ZADARNIC striga HOTI jos Johannis el a legiferat ce parlamentul a decis UITATI Presedintele nu face legi el promulga ce parlamentul face ,pentru dreptate Sa incetatenit un obicei HOTI si traficanti de finte sau droguri AtACA gUVERNUL SAU pRESIDENTIA ,MAI NOI POLITIA SI JUSTITIA Pe ei hoti au luat mari proporti au clanuri ce ne ameninta libertatea si ordinea de drept

  2. Oltul un judet cu oameni pasnici condus cu blandete de alesi judetului si locali ,DAR pe ici pe colo mafia ne strica buna convietuire ,EU locatarul orasului dunarean Am in locuinta 2 catei sunt singur si CEI 5 copii ai mei muncesc ca multi Romani in europa am si 7 nepoti Singura fapta criminala a mea si catei mei este ca FAC caca in fata blocului si culmea Latra dar in blocul meu mai sunt catei si iubitori de animale care lasa dezlegat din lesa ditamai buldogul care latra se joaca si is face siesta Ei bine ,aceste persoane is rezerva drepturi speciale SUNT nascuti in orasul ,ce Romani au aflat de la OTV de crimele care sau comis cu traditie si autori adesea ne cunoscuti ,INCHID comentariul cu Respect fata de Autoritati DE 17 ani locuesc aici nu ma deranjat nimeni imi platesc la zi facturile ,si nu agresez copii femei sau barbati DE ce sunt tinta atacurilor PE scara mea sunt apartamente bine facute PE cine au pus ochi mafia locuintelor la deposedat cu multa facatura bolnava ACUM eu am ramas singurul locatar batran si ne ajutorat cei dragi mie au copilasi in numar de 7 sanatosi si bine ingrijiti.ROG presa de olt sa faca reportaj si cu siguranta va fi inpartiali ,

Lasă un răspuns

Top