You are here
Home > Actualitate > Video – cum poate o dieta bazata pe cruditati sa iti schimbe culoarea ochilor
loading...

Video – cum poate o dieta bazata pe cruditati sa iti schimbe culoarea ochilor

Probabil ca nu te-ai gandit ca ochii isi pot schimba culoarea daca te dedici unei diete cu alimente crude. Mai jos sunt pozele ochilor cuiva, inainte si dupa. Diferenta este uimitoare.

Deci, intrebarea este cu li sa schimbat culoarea ochilor? Ochii sunt un indicator al echiilibrului nostru intern si al bunastarii conform iridologiei (o disciplina alternativa de sanatate)

Unii oameni au raportat ca efectul secundar al unei diete pe baza de alimente crude a fost ca ochi lor au devenit mai calri. Cei care sunt la o dieta cu alimente crude, pretind ca gatitul face alimentele toxice, ceea ce poate duce la un dezechilibru al sistemului nostru intern. Ei cred ca un produs alimentar crud poate reduce sau chiar vindeca toate alergiile si durerile de cap, sa imbunatateasca memoria si sa stimuleze sistemul imunitar.

Deci, ce este iridologia?

Medicina alternativa care determina sanatatea umana prin culoarea ochilor se numeste Iridologie. Daca irisul are o culoare neobisnuita sau modele, asta ar putea indica anumite boli. Inainte sa mergem mai departe, hai sa repetam anumite lucruri fundamentale despre ochi, si culoarea lor. Culoarea ochilor este genetica si este influentata de culoarea ochilor la parinti. Culoarea ochilor unui bebelus nu poate fi prezisa inainte de nastere. Componenta colorata a ochilor se numeste iris. Culoarea este definita de pigmentul melanina. Cand un copul creste, culoarea ochilor se schimba. Acest lucru se intampla deoarece concentratia de melanina din iris se scimba pe parcursul anilor pe masura ce copilul creste.

Asa ca ne putem intreba daca culoarea ochilor este o variabila si se schimba in primii ani din viata unui copil, de ce sa nu se schimbe si mai tarziu cand o persoana este adulta?

Culoarea ochiului uman este definita de 3 seturi de gene. Dar numai doua sunt intelese de genetica. Culoarea singura nu poate fi etichetata ca si dominanta sau recesiva bazata pe nuanta sau saturatie. Genele ochiului uman sunt mult mai complexe decat a crezut medicina anterior. Cand doua siruri de AND se recombina, apar multiple posibilitati, si un set complet de noi gene sunt produse. Rezultatele actioneaza ca o amprenta, si nu exista doua persoane cu acelasi model al irisului.

Iata cum se explica acest lucru cand e vorba de o dieta bazata pe alimente crude. Aceasta mancare imbunatateste circulatia, si imbunatateste abilitatea corpului de a elimina toxinele din corp. Ca un rezultat al procesului, concentratia pigmentului din ochi se scimba. Conform “Living and Raw Foods” cand corpul nu mai are toxine acesta regenereaza celule noi si in acest proces se schimba si pigmentul irisului.

Acest subiect necesita inca sa fie pe deplin cercetat, dar multi practicanti nu sunt dispusi sa renunte la aceasta idee ca culoarea unui iris poate trece de la albastru la verde si gri deschis, ca urmare a unei diete cu alimente crude.

Avocatul principal al acestei teorii este Kristina. Ea a publicat un film in care explica acest fenomen si modul in care i se schimba culoarea ochilor de la maro in verde albastrui. Acest videoclip are mai mult de 2 milioane de vizualizari. Iridologistii explica ca fiecare organ din corp este reflectat in ochi. In videoclipul lui Kristina veti vedea cum ochii ei se schimba de la maro inchis si cum merg spre albastru.

Lasă un răspuns

Top