You are here
Home > Actualitate > A adaugat un ingredient in sampon si a scapat de caderea parului – acum recomanda acest truc tuturor
loading...

A adaugat un ingredient in sampon si a scapat de caderea parului – acum recomanda acest truc tuturor

De-a lungul ultimilor ani, uleiurile esentiale au devenit foarte populare si tot mai multa lume realizeaza adevaratul lor potential si incep sa le utilizeze. Uleiulire esentiale sunt folosite din cele mai vechi timpuri datorita beneficiilor incredibile pe care le au.

Aceste uleiuri pot fi utilizate in diferite moduri si pentru multe scopuri diferite. De exemplu, puteti sa folositi uleiurile esentiale pentru prepararea unui sampon care are abilitatea sa trateze orice de la matreata si pana la caderea de par. Caderea parului este o problema mare care afecteaza atat barbatii cat si femeile. In farmacii exista o multime de produse care promit rezultate incredibile, dar de multe ori sunt infeciente si foarte scumpe.

Mai jos va vom sugera un shampon facut in casa care va preveni caderea parului si il va face sa creasca!

Iata ce trebuie sa faci: Ai nevoie de un sampon cu pH neutru. In acest sampon adauga 2 capsule de vitamina E si 10 picaturi de ulei esential de rozmarin si 10 picaturi de ulei esential de lamaie. Scutura bine sticla inainte de utilizare. Aplica samponul pe parul umed si maseaza usor scalpul timp de 10 minute apoi lasa-l sa isi faca efectul alte 10 minute. La final clateste-ti parul cu apa calda.

Va recomandam sa incercat aceasta reteta remarcabila si sa va rezolvati problema cu pierderea parului!

One thought on “A adaugat un ingredient in sampon si a scapat de caderea parului – acum recomanda acest truc tuturor

  1. Eu fac cura cu halier momentan pentru a mai opri din caderea parului. Observ ca rezultatele sunt destul de bune si asta ma bucura teribil.

Lasă un răspuns

Top