You are here
Home > Actualitate > Remediu din 4 ingrediente care ajuta la imbunatatirea vederii
loading...

Remediu din 4 ingrediente care ajuta la imbunatatirea vederii

Din nefericire, multe persoane din intreaga lume au probleme majore cu ochii. Iar adevarul crud si neplacut este ca ochelarii va pot ajuta doar sa vedeti mai bine, dar ei nu va amelioreaza vederea. Si de asemenea, mai trebuie sa stiti ca, vederea se va inrautati, daca nu abordati problema chiar de la radacina. Dar, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece acest remediu natural va poate ajuta sa va redobanditi sau sa va imbunatatiti vederea.

Iata ce trebuie sa stiti – binecunoscutul si celebrul medic oftalmolog si chirurg rus Vladimir Petrovich Filatov recomanda intens acest remediu puternic si super-sanatos. Dr.Filatov sustine ca a vindecat o multime de pacienti cu acest remediu uimitor si de asemenea spune ca, acesta este extrem de eficient in tratarea presiunii intraoculare. Acest remediu puternic de casa este foarte simplu si usor de preparat , iar ingredientele necesare sunt la indemana cu usurinta: aloe vera, nuci, miere si lamai. Dr. Filatov spune ca rezultatele sunt incredibile. O multime de oameni din intreaga lume, spun ca au experimentat rezultate pozitive, folosind acest remediu.

Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

100 g suc de aloe

500 g de nuci zdrobite

300 g de miere

Sucul de la 3-4 lamai

Indicatii:

Iata ce trebuie sa faceti: Se amesteca toate ingredientele si se pun in blender. Se amesteca pana la obtinerea unei paste frumoase, omogene. Nota: asigurati-va ca frunzele au fost spalate cu apa fiarta si racita si ca au fost indepartate varfurile spinoase. Cum se utilizeaza: aveti nevoie sa consumati 1 lingura din acest amestec de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea meselor principale. Continuati sa consumati pana la imbunatatirea vederii. De asemenea trebuie sa stiti ca acest remediu uimitor este puternic nutritiv si o bomba de vitamine. Va va intari intregul organism si va va imbunatati starea generala de sanatate.

Nota: Trebuie de asemenea sa mai stiti ca sucul de aloe vera va poate cauza neplaceri, in cazul in care suferiti de una dintre urmatoarele afectiuni: boala renala acuta, tulburari gastro-intestinale, ultimul trimestru de sarcina, procese inflamatorii ale organelor genitale feminine, boli cardiovasculare, tuberculoza si hemoroizi. Iar aloe vera nu trebuie sa fie mai veche de 3 ani.

Lasă un răspuns

Top