You are here
Home > Actualitate > Un bordel este închis în fiecare săptămână, în Ilford, Londra. “Femeile sunt aproape în exclusivitate românce”
loading...

Un bordel este închis în fiecare săptămână, în Ilford, Londra. “Femeile sunt aproape în exclusivitate românce”

Un bordel este închis, în medie, în fiecare săptămână în Ilford, Redbridge, informează ilfordrecorder.co.uk. “Femeile sunt aproape în exclusivitate românce”, spune președintele unui grup de lucru înființat cu scopul de a combate această problemă.


Sursă foto: news.met.police.uk

Numărul persoanelor care lucrează în industria sexului în Redbridge îi îngrijorează pe rezidenți, motiv pentru care s-a înființat un grup de lucru care luptă împotriva prostituției.

Pentru a stopa acest fenomen, ar trebui în primul rând sprijinite persoanele implicate direct, consideră reprezentanții grupului. “Nu îmi puteți spune că peste o sută de tinere românce s-au întâlnit în București și s-au hotărât să își cumpere bilete pentru Ilford”, a spus consilierul Neil Patrick Zammett, președintele grupului.

“Asta este mai mult o crimă organizată și trebuie să ne uităm la modul în care ele ajung aici. Proxeneții fac din asta o grămadă de bani”, a continuat Neil Patrick Zammett.

Astfel de locuințe unde se practică prostituția se găsesc în tot burgul londonez, iar cele mai multe sunt situate în apropierea stațiilor de metrou. Potrivit anchetatorilor, fete foarte tinere sunt traficate nu numai la nivel național ci și local.

“Foarte puține femei localnice fac acest lucru și ele sunt aproape în exclusivitate românce”, a adăugat el.

“Nu este o problemă pe termen scurt și trebuie să luăm în considerare barierele lingvistice, apropierea culturală și cum să le încurajăm să vină la noi, să le ajutăm”, a spus Neil Patrick Zammett.

De asemenea, poliția și consiliul local au cerut ajutorul rezidenților pentru a identifica locurile unde se practică prostituția și au promis toleranță zero față de proxeneți.

Lasă un răspuns

Top