You are here
Home > Actualitate > A murit cel mai cunoscut român din Marea Britanie… Englezi sunt socati de tragicul accident
loading...

A murit cel mai cunoscut român din Marea Britanie… Englezi sunt socati de tragicul accident

Stephen Hawking: „Raiul este o poveste inventată pentru oamenii care se tem de moarte”
“De 49 de ani trăiesc cu perspectiva unei morţi timpurii, aşa că nu mă tem de moarte. Dar nu mă grăbesc să mor, mai am atâtea de făcut până atunci”, a declarat el.

Presa din UK publica ample articole despre conationalul Victor Spirescu Thesun.co.uk

Primul român care a intrat în Marea Britanie după liberalizarea pieţei muncii în 2014 a murit într-un cumplit accident petrecut ieri. Anunţul a fost făcut de prietenii lui, pe Facebook.

Pe 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu devenea cel mai cunoscut român din Marea Britanie, fiind primul conațional care pătrundea pe teritoriul regatului după ridicarea restricțiilor de muncă pentru români și bulgari.

EXCLUSIV. Iubita lui Victor Spirescu a rupt tăcerea! Cum a murit românul care “a invadat” Marea Britanie: “Ultimele lui cuvinte au fost…”

Povestea lui Spirescu a ajuns la urechile jurnaliştilor britanici. „Primul job a fost la un indian, montând conducte de aerisire, câştigam 65 de lire pe zi. Apoi am avut un job la o companie românească, montând geamuri duble, pentru 1.300 de lire pe lună.

Britanici sunt socati de tragicul accident, Daily Mail titreaza dailymail.co.uk

Dar cineva mi-a spus că aş câştiga mai mult la o firmă britanică şi aşa a fost, mi-am găsit un alt job plătit cu 2.000 de euro pe lună. Am lucrat o perioadă în construcţii într-o clădire din Bond Street, făcând tot felul de lucruri, zidărie, construirea de copertine de oţel, instalare de balustrade”, relata Spirescu, pentru presa din Marea Britanie.

Iubita lui Victor Spirescu a povestit cum au fost ultimele clipe de viaţă ale românului care „a invadat Anglia”. Cu obraji scăldaţi în lacrimi şi vocea gâtuită, Suzana Mateş a mărturisit că urmează să meargă la morgă, unde autorităţile britanice i-au cerut să îl recunoască.

Victor Spirescu (32 ani) ajunsese să câştige în jur de 250-300 de lire sterline pe zi, instalând tubulatură de ventilaţie în clădirile din Londra. Tânărul urma să se căsătorească.

La mai bine de 24 de ore de la tragicul accident, iubita lui Victor Spirescu nu îşi revine din şocul trăit. Îngenuncheată de durerea pierderii bărbatului cu care urma să se căsătorească, ea a reuşit să găsească forţa de a rememora ultimele clipe de viaţă ale acestuia. Suzana Mateş le-a aflat de la prietenul care era împreună cu Victor Spirescu în bolid şi a mărturisit că nu crede că partenerul ei ar fi comis vreo greşeală. În plus, acesta condusese zeci de mii de kilometri până la 33 de ani.

Incidentul rutier s-a întâmplat la mai aproape un kilometru distanţă de vila luxoasă în care locuiau. Potrivit declaraţiilor făcute de Suzana Mateş, Victor Spirescu, românul „invadatorul Marii Britanii” îşi pusese la punct maşina care i-a devenit sicriu.

“Nu pot să cred că a greşit el, nu ar fi făcut rău la nimeni! Ştiu cum conduce şi beat, şi trez, era un nebun, dar avea control, nu se poate aşa ceva! Încă stau şi mă gândesc şi încerc să nu să blamez pe nimeni. Nu cred că a fost vina lui, era un şofer atât de bun, încât nu mă gândesc că a făcut o asemenea greşeală, am poze cu locul în care s-a întâmplat… lipseşte o piesă din puzzle. Şi încă stau şi aştept autopsia şi expertiza de la poliţie. Nu, nu pot să cred că e vina lui, pentru că eu ştiu că era, toată lumea ştie că era nebun, îi plăcea adrenalina şi «Carpe Diem (n.r.: Trăieşte clipa!)». Tot timpul spunea: «Trăieşte clipa!, Trăieşte clipa!». Şi lui îi plăcea să meargă cu viteză, dar avea foarte multă încredere în el, era foarte capabil – toţi aveam încredere în el. În ăştia trei ani, crede-mă că a condus zeci de mii de kilometri. Am fost peste tot, în toată Europa, am fost în Scoţia de nu ştiu câte ori, am călătorit în toată Anglia – ore în şir de condus, non-stop şi nu am păţit nimic în ăştia trei ani şi a murit lângă casă, la mai puţin de un kilometru distanţă. A luat-o pe un drum drept şi a făcut la stânga pe gazon şi a intrat în nişte copăcei. Da, a murit pe loc în urma impactului. Băiatul ăla care era cu el în maşină ţine minte că se rostogoleau cu maşina şi după aceea şi-a pierdut cunoştinţa. Când s-a trezit, Victor nu mai era cu el în maşină, l-a găsit la doi metri de maşină şi era… Da… A făcut drifturi – prima dată s-a dus cu Porsche Cayenne-ul şi na, nu a reuşit să facă pentru că e mare, avea foarte multe maşini. (…). Mai avea un Audi TT, un Mitsubishi Galant. (…). Tocmai ce îi pusese, o făcuse toată de curând cu frâne noi, plăcuţe noi, amortizoare, tot în siguranţă să fie – adică era responsabil, se gândea totuşi la…, nu era chiar atât de nebun”, a povestit printre lacrimi Suzana Mateş

În cadrul interviului, iubita lui Victor Spirescu a dezvăluit că, după ce şi-a dat seama că nu mai poate redresa maşina şi urmează să se răstoarne, el a strigat din tot sufletul: „Nu!”.

Primul român care a ajuns în Anglia, după ridicarea restricţiilor la muncă, a murit în urma unui cumplit accident rutier

Victor Spirescu, cunoscut drept românul care a „invadat” Marea Britanie, a murit în urma unui cumplit accident rutier. Tânărul a devenit cunoscut în 2014, când a devenit primul român care a intrat în Marea Britanie după liberalizarea pieţei muncii.

Atunci, după ce a fost întâmpinat pe aeroport de un parlamentar englez, televiziunile britanice l-au prezentat ca fiind prototipul europenilor care vor invada ţara odată cu ridicarea restricţiilor de muncă.

Victor Spirescu, cunoscut drept românul care a „invadat” Marea Britanie, a murit în urma unui cumplit accident rutier. Tânărul a devenit cunoscut în 2014, când a devenit primul român care a intrat în Marea Britanie după liberalizarea pieţei muncii.

Atunci, după ce a fost întâmpinat pe aeroport de un parlamentar englez, televiziunile britanice l-au prezentat ca fiind prototipul europenilor care vor invada ţara odată cu ridicarea restricţiilor de muncă.

După ce a lucrat într-o spălătorie auto şi în construcţii, a reuşit să-şi deschidă propria afacere. Victor Spirescu a murit printre străini, la 33 de ani.

“A încercat să o redreseze şi când a luat – era o bordură d-aia mică, pe diagonală aşa, despre care mi-a spus acum o săptămână că nu e atât de gravă la impact cu maşina pentru accident, adică na, e sigur – şi a luat-o cu o roată, şi a simţit atunci că a pierdut controlul şi a zis din nou: «Nu!», patru secunde aşa, din tot sufletul lui. A pierdut controlul, au început să se rostogolească şi ştii cum s-a terminat. (…). Băiatul respectiv nu a păţit nimic, d-asta şi investighează atât de mult. Accidentul s-a întâmplat luni dimineaţa, între 4 şi 5 maximum. (…). Victor şi-ar fi dorit să ştie toată lumea cum şi-a trăit el viaţa până în ultima clipă, la maximum. Am încredere în el 100% şi vreau să cred şi vreau să aud rezultatul de la poliţie că nu el a fost vinovat. Rezultatele vin cam într-o săptămână, au zis că mâine o să facă expertiza post-mortem şi autopsia. Şi mâine sua poimâine trebuie să merg să îl recunosc, să confirm că el e. Părea că suntem împreună de-o viaţă şi că o să fim împreună mereu”, a mai mărturisit Suzana Mateş.

Iubita lui Victor Spirescu a rupt tăcerea! Cum a murit românul care “a invadat” Marea Britanie: “Ultimele lui cuvinte au fost…”

La mai bine de 24 de ore de la tragicul accident, iubita lui Victor Spirescu nu îşi revine din şocul trăit. Îngenuncheată de durerea pierderii bărbatului cu care urma să se căsătorească, ea a reuşit să găsească forţa de a rememora ultimele clipe de viaţă ale acestuia. Suzana Mateş le-a aflat de la prietenul care era împreună cu Victor Spirescu în bolid şi a mărturisit că nu crede că partenerul ei ar fi comis vreo greşeală. În plus, acesta condusese zeci de mii de kilometri până la 33 de ani.

Incidentul rutier s-a întâmplat la mai aproape un kilometru distanţă de vila luxoasă în care locuiau. Potrivit declaraţiilor făcute de Suzana Mateş, Victor Spirescu, românul “invadatorul Marii Britanii” îşi pusese la punct maşina care i-a devenit sicriu.

“Nu pot să cred că a greşit el, nu ar fi făcut rău la nimeni! Ştiu cum conduce şi beat, şi trez, era un nebun, dar avea control, nu se poate aşa ceva! Încă stau şi mă gândesc şi încerc să nu să blamez pe nimeni. Nu cred că a fost vina lui, era un şofer atât de bun, încât nu mă gândesc că a făcut o asemenea greşeală, am poze cu locul în care s-a întâmplat… lipseşte o piesă din puzzle.

Şi încă stau şi aştept autopsia şi expertiza de la poliţie. Nu, nu pot să cred că e vina lui, pentru că eu ştiu că era, toată lumea ştie că era nebun, îi plăcea adrenalina şi «Carpe Diem (n.r.: Trăieşte clipa!)». Tot timpul spunea: «Trăieşte clipa!, Trăieşte clipa!». Şi lui îi plăcea să meargă cu viteză, dar avea foarte multă încredere în el, era foarte capabil – toţi aveam încredere în el. În ăştia trei ani, crede-mă că a condus zeci de mii de kilometri.

Am fost peste tot, în toată Europa, am fost în Scoţia de nu ştiu câte ori, am călătorit în toată Anglia – ore în şir de condus, non-stop şi nu am păţit nimic în ăştia trei ani şi a murit lângă casă, la mai puţin de un kilometru distanţă. A luat-o pe un drum drept şi a făcut la stânga pe gazon şi a intrat în nişte copăcei. Da, a murit pe loc în urma impactului.

Băiatul ăla care era cu el în maşină ţine minte că se rostogoleau cu maşina şi după aceea şi-a pierdut cunoştinţa. Când s-a trezit, Victor nu mai era cu el în maşină, l-a găsit la doi metri de maşină şi era… Da… A făcut drifturi – prima dată s-a dus cu Porsche Cayenne-ul şi na, nu a reuşit să facă pentru că e mare, avea foarte multe maşini. (…). Mai avea un Audi TT, un Mitsubishi Galant. (…).

Tocmai ce îi pusese, o făcuse toată de curând cu frâne noi, plăcuţe noi, amortizoare, tot în siguranţă să fie – adică era responsabil, se gândea totuşi la…, nu era chiar atât de nebun”, a povestit printre lacrimi Suzana Mateş

În cadrul interviului, iubita lui Victor Spirescu a dezvăluit că, după ce şi-a dat seama că nu mai poate redresa maşina şi urmează să se răstoarne, el a strigat din tot sufletul: “Nu!”.

“A încercat să o redreseze şi când a luat – era o bordură d-aia mică, pe diagonală aşa, despre care mi-a spus acum o săptămână că nu e atât de gravă la impact cu maşina pentru accident, adică na, e sigur – şi a luat-o cu o roată, şi a simţit atunci că a pierdut controlul şi a zis din nou: «Nu!», patru secunde aşa, din tot sufletul lui.

A pierdut controlul, au început să se rostogolească şi ştii cum s-a terminat. (…). Băiatul respectiv nu a păţit nimic, d-asta şi investighează atât de mult. Accidentul s-a întâmplat luni dimineaţa, între 4 şi 5 maximum. (…). Victor şi-ar fi dorit să ştie toată lumea cum şi-a trăit el viaţa până în ultima clipă, la maximum. Am încredere în el 100% şi vreau să cred şi vreau să aud rezultatul de la poliţie că nu el a fost vinovat.

Rezultatele vin cam într-o săptămână, au zis că mâine o să facă expertiza post-mortem şi autopsia. Şi mâine sua poimâine trebuie să merg să îl recunosc, să confirm că el e. Părea că suntem împreună de-o viaţă şi că o să fim împreună mereu”, a mai mărturisit Suzana Mateş.

Distribuie si prietenilor tai

Multumim!

Lasă un răspuns

Top