You are here
Home > Actualitate > Bunica si-a chemat nepotul pe patul de moarte si i-a cerut sa mearga in camera pe care o tinea mereu incuiata. Ce a gasit barbatul acolo de si-a facut cruce
loading...

Bunica si-a chemat nepotul pe patul de moarte si i-a cerut sa mearga in camera pe care o tinea mereu incuiata. Ce a gasit barbatul acolo de si-a facut cruce

Un barbat din America a avut parte de o surpriza colosala, dupa ce bunica lui i-a cerut sa caute sub covorul dintr-o camera.

Inainte de a-si da ultima suflare, femeia si-a rugat nepotul sa mearga in camera pe care mereu o tinea incuiata si sa caute bine ce se afla sub covorul din incapere.

Curios, barbatul a mers si a gasit un seif, dar pe care nu putea sa il deschida, deoarece era inchis. Pentru ca nu avea cheie, a cerut ajutorul unui lacatus. Pana la urma, a reusit sa deschida cutia grea de metal.

Insa nu mare i-a fost mirarea cand a vazut ce depozitase bunica lui acolo, toata viata ei. Timp de 80 de ani, batranica stransese o suma impresionanta de bani, monede rare, cutiute cu bijuterii, dar si zeci de placute de argint.

Sursa: reddit.com

Lasă un răspuns

Top