You are here
Home > Actualitate > La 6 luni de la inscrieri, Primaria Capitalei acorda inca 25.000 de tichete pentru bucurestenii care vor sa-si cumpere biciclete
loading...

La 6 luni de la inscrieri, Primaria Capitalei acorda inca 25.000 de tichete pentru bucurestenii care vor sa-si cumpere biciclete

PMB anunta ca va acorda 25.000 de vouchere participanţilor înscrişi în proiect anul trecut

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat acordarea unui număr suplimentar de 25.000 de vouchere în valoare de 500 lei, participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ,”Biciclişti în Bucureşti” în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor de vouchere în anul 2017, răspunzând astfel înscrierilor depuse de cetăţeni în anul 2017.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani.

Pentru a fi incluşi în etapa a doua a Programului, participanţii care au transmis solicitări în perioada 24 – 25 iulie 2017 pe adresa de e-mailbiciclisti@pmb.ro, şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari vor fi invitaţi să-şi actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant în perioada imediat următoare. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în Program.

Participanţii care au depus în nume personal la registratură Primăriei Municipiului Bucureşti solicitări de înscriere în Proiect, în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari, vor primi prin poştă o scrisoare de înştiinţare privind numărul de înregistrare alocat în Proiect.

Primăria Municipiului Bucureşti invită magazinele din Bucureşti care comercializează produse de tip biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi care intenţionează să participe la proiect, să se înscrie în calitate de magazine participante în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti”.

Regulamentul privind acordarea voucherelor suplimentare în cadrul proiectului ,”Biciclişti în Bucureşti” este publicat pe site-ul www.pmb.ro.

Lasă un răspuns

Top