You are here
Home > Actualitate > Monstru cu chip de tata din IASI. Si-a violat fiica timp de doi ani, pe care a obligat-o la perversiuni greu de imaginat! Reactia bizara a adolescentei cand a fost audiata
loading...

Monstru cu chip de tata din IASI. Si-a violat fiica timp de doi ani, pe care a obligat-o la perversiuni greu de imaginat! Reactia bizara a adolescentei cand a fost audiata

Monstru, nu tata! Un barbat din Iasi este acuzat ca ar fi abuzat in mod repetat de fiica sa, pe care ar fi obligat-o sa ii faca sex oral de cel putin 12 ori pe luna.

Individul a fost trimis in judecata pentru viol, dar nu isi recunoaste fapta. Barbatul si-a obligat fiica sa faca sex cu el de peste 200 de ori, timp de 2 ani.

Agresorul din Iasi si-a abuzat fiica minora in perioada iulie 2015-martie 2017. Din cercetarile politistilor, in acea perioada copila era minora si avea doar 15 ani.

„Fiica inculpatului avea doar 15 ani în momentul în care ar fi început activitatea infracţională a inculpatului . Acest lucru reprezintă circumstanţe agravante şi de natură a provoca o reacţie puternică în rândul opiniei publice și de inducere a unui sentiment de insecuritate. Reacţie care nu s-a estompat, întrucât acuzaţiile aduse privesc relaţiile dintre membrii familiei. Acestea se referă la buna creştere şi educare a copiilor şi la protecţia pe care părinţii ar trebui să le-o ofere copiilor”, se arată în documentele de la dosar.

In timpul procesului, si minora a dat o declaratie, in care a spus ca acuzatiile formulate impotriva inculpatului sunt false. Insa acest lucru nu i-a convins pe judecatori. Barbatul risca sa primeasca pana la 12 ani de inchisoare.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Top