You are here
Home > Actualitate > Horoscop, luni, 22 ianuarie 2018. Racii adoptă o atitudine dură față de apropiați și exagerează greutatea sarcinilor primite
loading...

Horoscop, luni, 22 ianuarie 2018. Racii adoptă o atitudine dură față de apropiați și exagerează greutatea sarcinilor primite

Horoscop 22 ianuarie. Zodiile care vor fi cu moralul la pământ! Vor pierde tot mâine Horoscop 22 ianuarie 2018. Racii adoptă o atitudine dură față de apropiați și exagerează greutatea sarcinilor primite acasă și la serviciu.

Horoscop 22 ianuarie 2018. Nu le poti avea intotdeauna pe toate asa cum visezi, ci mai dai piept si cu realitati dureroase. Azi are loc un eveniment in care ti-ai pus mari sperante, inima ta batea mai tare numai cand te gandeai ce se va intampla, dar din pacate …

Horoscop: 22 ianuarie 2018 Foto: Arhiva Ziare.com. Varsator Nu mai e nevoie sa stai la discutii despre planurile tale profesionale. Ai incredere, pune-le in practica, urmareste-ti obiectivele si sigur succesul nu se va lasa asteptat. Pesti Esti foarte carismatic si acest atu o sa te ajute astazi in discutiile cu…

Dragostea nu e doar un joc frumos, ci si o constructie serioasa in doi. Daca nu vezi de la cel drag mai multa implicare si dorinta de a cladi ceva serios impreuna, incepi sa te indoiesti de intentiile sale. Nu de vorbe dulci si declaratii ai nevoie tu acum, ci de angajamente solide care sa-ti garanteze faptul ca ..

Horoscop, luni, 22 ianuarie 2018. Racii adoptă o atitudine dură față de apropiați și exagerează greutatea sarcinilor primite

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Berbec

Poți avea momente în care să îți fie greu să alegi între două tendințe contradictorii, mai ales în relațiile cu cei dragi. În funcție de ce alegi, vei culege și roadele.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Taur

Te poate cuprinde o grabă suspectă, inclusiv în vorbire, și poți scăpa fraze în care nici nu crezi și care vor produce efecte neplăcute asupra celorlalți

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Gemeni

Te consideri mult prea împovărat de probleme ca să mai ții cont de alții și de complicațiile prin care trec, inclusiv în cazurile unde ai putea interveni simplu și frumos.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Rac

S-ar putea să exagerezi puțin greutatea poverii pe care o duci pe umeri, acasă și la serviciu, și să crezi că vei rezolva această nemulțumire adoptând o atitudine dură față de cei dragi.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Leu

Este deosebit de important să ții cont de părerile celorlalți. Dacă nu se pricep, explică-le! Trebuie să te consulți cu ei, înainte de a trage concluzii.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Fecioară

Ai de ales între a-ți exprima nemulțumirile în gura mare și a le căuta soluții, pas cu pas, în liniștea pe care ți-o vei asigura renunțând la gălăgie.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Balanță

Există riscul să te lași cuprins de agitația celor din jur, fără să îți dai seama de acest lucru, și să te trezești când ești deja epuizat și nervos.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Scorpion

Munca îți dă bătăi de cap astăzi, din cauză că îți lipsesc anumite informații și nu reușești să comunici cum trebuie cu cei din jur. Poate că ar fi mai bine să ai răbdare.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Săgetător

Ai șansa de a te elibera de o mulțime de griji inutile, care nu fac decât să îți consume resursele și să te țină departe de ceea ce contează cu adevărat.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Capricorn

Nu este de ajuns să consideri că ai greșit în anumite momente – de exemplu, în relația cu familia. Trebuie să îți și asumi vina, să recunoști erorile comise și să încerci să schimbi ceva.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Vărsător

Arunci vina asupra celor apropiați, pentru că ești convins că numai ei sunt suficient de neglijenți încât să provoace complicațiile pe care le suporți și că tu nu ai nici o vină în toată povestea asta.

Horoscop 22 ianuarie 2018 – Pești

Ești hotărât să faci rost de absolut toate resursele care-ți sunt necesare pentru a-ți realiza planurile. Este foarte important că te bazezi pe tine, în primul rând, nu pe cei din jur.

Lasă un răspuns

Top