You are here
Home > Actualitate > Un barbat a incercat sa rapeasca o fata de 11 ani. Ce i-a facut in plina zi. Imagini ireale! VIDEO
loading...

Un barbat a incercat sa rapeasca o fata de 11 ani. Ce i-a facut in plina zi. Imagini ireale! VIDEO

Imagini socante surprinse de camerele de supraveghere stradale din Manchester. Un barbat a avut ganduri necurate cu o minora.

Un barbat a incercat sa rapeasca o fata de 11 ani. Micuta mergea catre scoala, in nordul orasului Manchester. Imaginile au aparut in mediul online la o zi dupa ce o alta fata sustine ca a fost abordata pe strada de un barbat strain.

Aceasta a depus plangere la politie cu o zi inainte ca fata de 11 ani sa fie acostata. Politia a confirmat ca au deschis o ancheta in acest caz. In imaginile video se vede cum fata trece strada. Are in spate un ghiozdan si in mana o plasa alba.

In spatele ei, la cativa metri, se afla barbatul. Acesta mareste pasul si se apropie mai mult de copila. O prinde de la urma si pune mana pe ea. O apuca de picioare, de zona feselor. Acesta incearca sa traga de ea.

Fata se elibereaza de prinsoarea lui si apoi pastreaza distanta. Cei doi dispar in departare, cu el pe urmele ei. De frica, la un moment dat fata o ia la fuga pana cand dispare din campul vizual al camerelor CCTV.

Agresiunea a avut loc la ora 8.30 dimineata. Strada era slab populata de oameni, cu 2-3 masini trecand prin zona. Cu o zi inainte, a avut loc un accident similar. Acesta a fost raportat la scoala din zona, informeaza Metro.

Conducerea institutiei de invatamant a alertat imediat toti parintii. Au trimis cate o scrisoare in care ii rugau sa aiba grija de cei mici. Ii informau de agresiunile intamplate si de faptul ca politia a deschis o ancheta.

Oamenii legii cred ca cele doua intamplari sunt legate intre ele. Au avut loc la scurt timp si ambele fete au descris acelasi barbat. Din nefericire, agresorul este in libertate. Acesta nu a fost identificat cum nu exista imagini clare cu fata sa.

Lasă un răspuns

Top