You are here
Home > Actualitate > Sfarsitul lumii vine in luna martie din 2018! Ce se va intampla in mai putin de doua luni i-a speriat teribil pe credinciosi
loading...

Sfarsitul lumii vine in luna martie din 2018! Ce se va intampla in mai putin de doua luni i-a speriat teribil pe credinciosi

Veste ca sfarsitul lumii ar putea veni peste doar doua luni i-a speriat teribil pe credinciosii de pe intreaga planeta.

Adeptii unui stil de viata religios cred cu tarie in faptul ca Apocalipsa va incepe in luna martie din 2018, dar si ca vor exista o serie de evenimente ingrozitoare care vor marca acest eveniment sumbru.

Din cate se pare, Mantuitorul se va intoarce pe Pamant si va fi furios pe omenire pentru faptul ca a existat foarte multa distrugere, dar si ca au existat numeroase razboaie. Credinciosii sustin ca exista si semnele potrivit carora sfarsitul lumii se apropie.

Sfarsitul lumii a fost prezis pentru ziua de 19 martie 2018. Atunci va incepe sa se adevereasca o profetie facuta de catre rabinul Judah Ben Samuel, care a trait in secolul XII.

Din cate se pare, acesta a prevestit ca in acea zi se va indeplini o profetie a „Jubileului”, care va fi marcata si de intoarcerea Mantuitorului pe Pamant. De asemenea, multi adepti religiosi au fost socati de profetia despre sfarsitul lumii a lui Judah Ben Samuel.

Acesta a prevestit ca „otomanii vor cuceri Ierusalimul”, dar si ca vor stapani acele pamanturi timp de opt jubilee. Dupa trecerea acestei perioade, Ierusalimul va deveni „pamantul nimanui”, iar mai apoi le va reveni in stapanire evreilor.

Un jubileu marcheaza o perioada de 50 de ani, iar din cate se pare, multi dintre cei care aleg sa creada ca sfarsitul lumii va veni in 2018 sunt convinsi ca acest lucru chiar se va intampla.

Asta deoarece, anul trecut, Statele Unite ale Americii au resimtit „rasuflarea lui Dumnezeu”, pentru ca au existat atat de multe uragane. Totodata, o alta teorie pe care oamenii aleg sa o creada e ca sfarsitul lumii va fi in luna mai a acestui an.

Atunci Pamantul va fi lovit de o planeta gigant pe nume Nibiru, de zece ori mai mare decat Terra, iar expertii sunt de parere ca aceasta deja se afla in sistemul nostru solar.

(sursa: metro.co.uk)

Lasă un răspuns

Top